Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-12-2020, 13:49:43

Bardzo dziękuję za informację...To bardzo dla mnie ważne. Proszę jeszcze powiedzieć czy wysciółczak był wewnatrzrdzeniowy??? Jak duży był?? Czy długo Pan Pani czekała na operacje i czy chodzi o prof. Jana Podgórskiego. Przepraszam ze zadaje tyle pytań ale jak zapewne Pan/ Pani pamieta poczatki są okropne i ta niewiedza!!!. Bardzo dziękuję
gość
18-12-2020, 14:13:03

Gość 2020-12-18 14:49:43
Bardzo dziękuję za informację...To bardzo dla mnie ważne. Proszę jeszcze powiedzieć czy wysciółczak był wewnatrzrdzeniowy??? Jak duży był?? Czy długo Pan Pani czekała na operacje i czy chodzi o prof. Jana Podgórskiego. Przepraszam ze zadaje tyle pytań ale jak zapewne Pan/ Pani pamieta poczatki są okropne i ta niewiedza!!!. Bardzo dziękuję
U doktora Rafala Gorskiego przyjmuje w Warszawie na Swietlikow, guz byl w rdzeniu w plynie mozgowo rdzeniowym, wyciety zostal w calosci co zostalo potwierdzone nastepnego dnia po operacji- mialam zrobiony rezonans. Podczas operacji mialam monitoring nerwow. Jestrm miesiac po operacji, chodze, coraz lepiej czuje nogi.
gość
18-12-2020, 14:15:24

Gość 2020-12-18 15:13:03
U doktora Rafala Gorskiego przyjmuje w Warszawie na Swietlikow, guz byl w rdzeniu w plynie mozgowo rdzeniowym, wyciety zostal w calosci co zostalo potwierdzone nastepnego dnia po operacji- mialam zrobiony rezonans. Podczas operacji mialam monitoring nerwow. Jestrm miesiac po operacji, chodze, coraz lepiej czuje nogi.
Guz mial ok. 2 cm, rdzen byl poszerzony w miejscu guza. Kazdy z lekarzy u ktorych bylam stwierdzali, ze guz jest lagodny.
gość
18-12-2020, 14:22:22

Gość 2020-12-18 15:15:24
Gość 2020-12-18 15:13:03
Guz mial ok. 2 cm, rdzen byl poszerzony w miejscu guza. Kazdy z lekarzy u ktorych bylam stwierdzali, ze guz jest lagodny.
.Okolo miesiaca czekalam na operację.
gość
18-12-2020, 15:31:20

Bardzo dziękuję!! Bardzo się cieszę że wycieli guza w całości i że nie ma ubytków neurologicznych. To dla nas czekających na operacje duża pociecha!! Oby tak dalej wszystko już ułożyło się jak najlepiej. Dziwne że wszyscy lekarze mówili że łagodny...ciekawe na jakiej podstawie. Czy Panią też przestrzegali o 4 kończynowym paraliżu. Była Pani jeszcze u innych nurochirurgów??? Jeśli to nie kłopot to poproszę o odpowiedź. Dziękuję i życzę szybkiego powrotu do całkowitej sprawności.
gość
18-12-2020, 15:36:56

Prosze o emaila, wysle Pani numer telefonu to porozmawiamy. Mialam inne konsultacje.
gość
18-12-2020, 15:46:34

Przeszedł operację, na ten moment jest stabilnie i mam nadzieję, że będzie tak cały czas. Trzeba być dobrej myśli. Dziękuję za wsparcie.
gość
18-12-2020, 16:04:11

Mialam wykonany rezonans, kazdy z neurochirurgow (bylam u 5) u ktorego bylam mowil ze lagodny, po wycięciu guz tez wygladal na lagodny. Mialam KI67 - 1 procent, mi tylko mowili ze moge miec ubytki neurologiczne. Na szczescie nerwy nie zostaly uszkodzone. Wczesniej nie mialam zadnych objawow neurologicznych, przez przypadek wyszlo podczas badania.
gość
18-12-2020, 16:23:26

Gość 2020-12-18 16:46:34
Przeszedł operację, na ten moment jest stabilnie i mam nadzieję, że będzie tak cały czas. Trzeba być dobrej myśli. Dziękuję za wsparcie.
Dziękuję że Pani napisała. Już teraz będzie z dnia na dzień coraz lepiej. Wytrwałości i zdrowia !
gość
18-12-2020, 16:28:42

Gość 2020-12-18 16:36:56
Prosze o emaila, wysle Pani numer telefonu to porozmawiamy. Mialam inne konsultacje.
Mój mail: goska.salas@gmail.com
Dziękuję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: