Gość 2020-12-15 20:00:54Bardzo się cieszę że Pani napisała. Bardzo się cieszę że córka chodzi i czuje się dobrze oby tak dalej. Jest to bardzo pocieszające zwłaszcza dla osób które operacje maja jeszcze przed sobą. Życzę pełnego zdrowia do późnej starości.Gość 2020-12-15 15:48:06Nie wiem jakim jest specjalista, ale jakim jest człowiekiem to już wiem, również miałam okazje poznać sławnego bardzo medialnego prof Ząbka. Córka czuje się dobrze, chodzimy na kontrole, miewa nerwobóle ale chodzi.Gość 2020-12-15 15:36:44Witam, kiedy szukałam razem z córka neurochirurga polecono mi Bojarskiego. Może powinnam iść prywatnie na wizytę a nie do szpitala , ale tak zostałam umówiona przez znajoma. Lekarz bardzo nie miły opryskliwy, a potem to już przeszedł samego siebie. Nawyzywał mnie przy córce ,powiedział ze ona będzie po operacji robić w pampersa a rechabilitacja to tylko do przystosowania się do wózka . Powiedział ze jestem zla matka ze przychodzę teraz . Mi łzy leciały ciurkiem stałam przed tym sadysta i wyłam. Po czym spytał czy dalej chce się moja córka operować u niego. Powiedziałyśmy ze nie a on i tak zaczol załatwiać papiery w sekretariacie. Czułam się skopana i zbita, płakałam razem z córka cały dzien.Gość 2020-12-15 08:42:31Gość 2020-12-15 00:14:00:- Witam a w którym miejscu ma pan/ pani guza? Ja niestety miałam okazje poznać Bojarskiego. Córkę operował prof Koziarskiw szpitalu na Saszerów w tamtym roku. Miała w odcinku piersiowym.Gość 2020-12-14 11:24:41
U dr Furtaka mam wizytę ale że jestem z Warszawy to też chce się skonsultować u prof. Bojarskiego. Wszystkie wizyty w styczniu. Wysciulczak jak dobrze wytną to zazwyczaj nie dorasta i mozna żyć bardzo długo. Tego trzeba się trzymać. Czy lekarz mówił jakie ryzyko operacji w Pani/Pana przypadku ????
Czy mogę zapytać dlaczego "niestety miałam okazje poznać Bojarskiego" był on polecany przez jednego z Neurochirurgów u których byłam :( mogę prosić o odpowiedź. Ja mam guza w odcinku szyjnym konkretnie C2. Córka już po operacji -to super i jak się czuje?
Dziękuje też że przestrzegła mnie Pani przed Panem profe***m. My po diagnozie szukamy rzetelnej informacji a nie straszenia niepełnosprawnością. Każdy sobie zdaje sprawę z ryzyka ale raczej chcemy wierzyć że lekarz będzie się starał abyśmy jednak byli w miarę sprawni po.
Już umówiłam wizytę u dr Koziarskiego dziękuje.
Sama jestem mamą wiec zdaje sobie sprawę ile to Panią musiało kosztować. Współczuje. Mam nadzieje że teraz będzie już tylko dobrze!!!!!
Ps Też myślałam o dr Ząbku ale trudno do niego dotrzeć.