Hey moja imienniczko,
Wszystkich pozdrawiam,i sle całusy z irlandi.
Mój ostatni rm czysty znikła torbiel która była.
Bardzo bym chciała pomoc ale jak wyżej paulinka napisała tylko Damian jest ekspertem od naszej choroby.
Tez czekam aż odpisze do ciebie,ja jak i inni jestem operowana przez kierownika oddziału dr furtaka,mam nadzieje ze szybko ufacie się do niego i napiszecie jak on to widzi.
Będzie dobrze zobaczysz,jestem całym sercem a raczej sobą przy tobie,tez kochana nie wiedziałam co się ze mną dzieje puchła mi potylica i okazało się ropniak mózgu wycięty mam kawałek kosci czaszki kręcenie w głowie non stop i nie mogę nic powyżej 3kg podnieś bo czuje się jak na karuzeli,waga w dol o 15kg narazie stoi ale powiem tak nie ma dnia spokoju psychicznego non stop się boje a o kontrolnym MR to nawet nie wspomnę bo naprawdę dochodzą wymioty od stresów.
Kochana zobaczysz ze dr furtak da tobie wyście z tej sytuacji a zważywszy na jego precyzję umiejętności będzie wszystko dobrze zobaczysz!
Pozdrawiam raz jeszcze z ie i przytulam każdego do serca moi kochani najwspanialsi nieznani przyjaciele dziekuje wam za wsparcie,jestescie każdego dnia w mojej głowie.