grazyneczka 2019-12-13 08:17:29
Kochani, czy miał ktoś z was operacje we Wrocławiu,? Wkoncu znalazł się lekarz który się podejmie zoperowac mój kręgosłup.
grazyneczka 2019-12-13 08:17:29
Kochani, czy miał ktoś z was operacje we Wrocławiu,? Wkoncu znalazł się lekarz który się podejmie zoperowac mój kręgosłup.
grazyneczka 2020-01-16 19:12:58
Witam wszystkich. Będę mieć operacje we Wrocławiu, boję się strasznie.. Lekarz powiedział, że wytnie tyle ile będzie mógł tak żeby mnie nie sparaliżowalo.. Jak wcześniej pisałam konsultowalam się z 3 innymi i każdy z nich mówił, że się nie da i lepiej nie robić, czekać aż będzie gorzej.. Nie rozumiem tego, wszędzie zawsze lepiej szybko bo potem za późno a ja mam czekać jak narazie nie jest bardzo źle... Czy ktoś może mi powiedzieć, o co chodzi.. Pozdrawiam wszystkich..
Gość 2020-09-06 11:39:59
Byłam operowana 28lutego 2020 we Wrocławiu przez Pawła tabakow. 13 godzin. Po operacji czułam się tragicznie nie mogłam ruszac nogami, poruszyłam tylko palcami u stup. Cięcie było od th 12do th1,. Powi wracałam do życia, straszny ból, cały czas na morfinie, miesiąc w pampersach. Po dwóch miesiącach, na wózku, potem wypisali mnie na rehabilitację byłam tam 4 miesiace. Stanęłam powoli na nogi, chodzę przy balkoniku, rana się zagoiła, mam brak czucia głębokiego lewej nogi i biodra, prawa noga nie czuję dotyku, ale jakoś żyję. Zrobiłam rezonans kontrolny, guza nie ma, w nowy też narazie nie, Ale było by za dobrze dlatego wyszła mi jamistość rdzenia... No i problem od nowa za 3 miesiące po rezonansie dowiem się czy bedze potrzebna następna operacja... Jak to mówią jak nie urok to...... Pozdrawiam wszystkich,, dużo zdrowia życzę[/CYTATY
Życzę dużo zdrowia.Najważniejsza ,że jest poprawa jeżeli chodzi o sprawność🙂 ja zaraz rezonans kontrolny pooperacyjny,dziś po punkcji lędźwiowej. Czekać na wyniki pozostało . Też operacja była we Wrocławiu na Fildorfa
Gość 2020-09-08 22:12:41
Współczuję aż nie chce mi się wierzyć żeby wyściołczak I stopnia tak szybko odrósł niewiarygodne może przy pierwszej operacji zbadany wycinek nie pochodził z najbardziej komórkowego obszaru. Jakie było Ki-67℅? Czy guz znajduje się w IV komorze czy w kręgosłupie? Czy próbowała Pani dostać się do dr. furtka w Bydgoszczy on operuje trudne przypadki? Trzeba zasięgnąć informacji w kilku źródłach może ktoś podejmie się jednak operacji
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.