Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-02-2017, 22:47:21

Witam
Mam synka 4 letniego , jest on już po 3 operacjach usunięcia anaplastyczny ependymom Gr. 3 w glowie
Po kontroli mrt w styczniu goz znowu ma nawrót i rośnie
Miał ktoś już z nim do czynienia, proszę piszcie bo nie wiemy co dalej robić, lekarze też
Zrozpaczony tata
gość
27-02-2017, 19:55:40

Witam, a gdzie maluszek był operowany? A protonach Pan słyszał. ? Bardzo mi przykro bo sama choruję na paskudztwo ponad 20lat, operacje były na odcinku piersiowym dwie. Pozdrawiam Monika
gość
27-02-2017, 20:27:42

Witam
Mały był operowany w niemczech.naświetlanie był już dwa razy , dwie chemie i nic nie pomoglo nadal rośnie
Miesiąc temu przyjmował eksperymentalne tabletki Ibracim , też nic nie dalo

A który stopień ma pani
Pozdrawiam Maciek
gość
28-02-2017, 06:45:58

Ja mam 3 stopień. W Niemczech napewno są dobrzy specjaliści, mój guz ma 8mm aż tak mocno nie uciska, od dwóch lat mam rezonanse czy się powiększa , boję się bo wiem że i tak będzie rosło, teraz w marcu jadę na badanie, mam nadzieję że nie powiększył się .
gość
01-03-2017, 23:02:33

Witam
Mój syn ma też trzeci
Życzę dużo zdrowia
Pozdrawiam maciek
gość
02-03-2017, 16:07:27

Dziękuję bardzo. Też dużo zdrówka dla dziecka i siły dla Was.Z całego serca życzę dużo zdrówka, proszę sprawdzić metodę protonową pod Krakowem , też będę się starać a z tego co wiem refunduja od października i proszę pisać ja tu często zaglądam. Pozdrawiam Monika
gość
05-03-2017, 12:20:20

Witaj Maćku, mam syna w podobnym wieku i nawet sobie nie wyobrarzam co przeżywasz.Problemy nas dorosłych to pryszcz, dlaczego muszą cierpieć niewinne maluchy. Życzę dużo zdrówka dla syna i wytrwałości. Pozdrawiam, Marcin.
gość
17-03-2017, 09:36:33

Moniko cały czas pamiętam o twoim marcowy rezonansie i trzymam kciuki :) Agnieszka
gość
17-03-2017, 18:53:16

Dziękuję Agnieszko o dobrym serduszku . Jestem po rezonansie odcinka piersiowego czekam na wyniki a w poniedziałek jadę do Gliwic na rezonans głowy. Bardzo dziękuję wszystkim którzy myślą o mnie ja też myślę i modlę się o wasze zdrowie. Pozdrawiam Monika
gość
20-03-2017, 09:34:11

Też jestem z wami. Pozdrawiam Marcin.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: