Odnosnie przyczyn.. promieniowanie, np. podczas chemoterapii, czasem wywoluje neuropatie. Moze MMN to nasz spadek po Czarnobylu?
aniaaneczka 2014-11-23 12:03:16jesli ciezko chorzy ludzie nie dostają lekarstwa przez pol roku, to jest ok i nie ma na co narzekać? Ja się do polski nie wybieram. Przecież to jasne, ze w takich wypadkach jedzie się tam, gdzie się otrzyma pomoc, jeśli się moze. Szkoda mi każdego który musi czekać na pomoc. Sama teraz jestem w takiej sytuacji w Grecji, ale wiem, ze mi tu nie pomogą na czas. Pozdrawiam z trzeciego świata, Ateny, Grecja. Bodaj w 2011 zdegradowali Grecję oficjalnie do poziomu państw rozwijających się, jak myślicie, gdzie zaklasyfikować Polskę?romanek 2014-11-23 11:05:11
Czy ktoś tu narzekał na Polskę?.
Gość 2014-11-28 11:28:13
Witam
Kilka lat temu zdiagnozowano u mnie MMMNwCB, z podawaniem mi leku jest różnie, w zależności jakie są pieniądze w szpitalnej kasie w danej chwili. Zastanawia mnie to , czy ktoś z Państwa wie, ewentualnie słyszał o osobie którą całkowicie wyleczono z tej choroby ( czy w ogóle jest to możliwe ) . Z góry dziękuję za informacje.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.