Reklama:

WIELOOGNISKOWA NEUROPATIA RUCHOWA Z BLOKIEM PRZEWODZENIA (317)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-12-2016, 14:00:45

Gość 2016-12-15 08:22:59
więc co z tym zrobili, by ją leczyć, po za doraźnymi lekami przeciw bólowymi
Myślę że odpowiedź jest w tekście: "Już umawiam się na kolejną dawkę KIVIGU ".
gość
20-12-2016, 22:31:56

To prawda już czekam na miejsce . W moim przypadku odkąd dostaje kiovg nie posunęły sie objawy a te zmiany które już wystąpiły....zaniki prawej ręki i totalne osłabienie siły mięśniowej to już nieodwracalne. Wszystkie dodatkowe które pojawiają sie wyciszają sie i żyję dalej nawet znośnie.Najgorszy jest trzeci miesiąc po podaniu leku ale jak już pisałam narazie nie chcę skracać okresu przerw bo nie wiem co będzie dalej Jola z lubuskiego
gość
13-01-2017, 18:55:01

"Przy Botanicznej?"
Tak, na Botanicznej 3 w Krakowie :) Własnie za 2 dni jadę na wlewy.
gość
23-01-2017, 08:44:16

Gość 2016-10-24 16:35:15
Witam
Pytanie do Pani z 15.10.2016
W jakich dawkach dostawałaś wlewy Kiovig,jeżeli wystarczało Ci na tak długie przerwy.
😷
gość
01-02-2017, 01:02:33

Witam, czy ktoś ma wieloogniskową neuropatię bez bloku przewodzenia? Tak mnie zdiagnozowano, ale teraz wpadli na to że może być to inna choroba. Diagnozują mnie z przerwami i od 5 miesięcy nie podają mi Kiovigu. Odkąd go nie dostaje jest coraz gorzej.
gość
13-02-2017, 13:32:01

Witam
Od 4 lat co 6 tygodni dostaje kiovig,Po podaniu czułam się dobrze miałam więcej siły i energii,ale 02-02-2017r gdy pojechałam na podanie kiovigu nie przypuszczałam ze ktoś mnie oszuka Po podlączeniu, na moje pytanie ze są inne flakoniki odpowiedziano mi ze są mniejsze dawki dopiero 3 dnia dowiedziałam że podano mi Privigen do dzisiaj nie wiem dlaczego mi zamieniono jestem zawsze w piątek sobota niedziele nie ma wtedy lekarzy Po wypis i następny termin będę jechała w tym tygodni ale jestem strasznie rozczarowana postawą lekarzy których darzyłam ogromnym szacunkiem i zaufaniem,HANNA
gość
13-02-2017, 19:05:46

Gość 2017-02-13 14:32:01
Witam
Od 4 lat co 6 tygodni dostaje kiovig,Po podaniu czułam się dobrze miałam więcej siły i energii,ale 02-02-2017r gdy pojechałam na podanie kiovigu nie przypuszczałam ze ktoś mnie oszuka Po podlączeniu, na moje pytanie ze są inne flakoniki odpowiedziano mi ze są mniejsze dawki dopiero 3 dnia dowiedziałam że podano mi Privigen do dzisiaj nie wiem dlaczego mi zamieniono jestem zawsze w piątek sobota niedziele nie ma wtedy lekarzy Po wypis i następny termin będę jechała w tym tygodni ale jestem strasznie rozczarowana postawą lekarzy których darzyłam ogromnym szacunkiem i zaufaniem,HANNA
Witaj Hanno
Powinnaś się cieszyć że dostałaś Privigen ,ponieważ ma lepsze działanie jak Kiovig,powie Ci to każdy neurolog który jest w temacie.Też choruję na MMNvCB ,dostawałem raz jedno,innym razem drugie,po Privigen poprawa była większa.Pytanie,czy dostałaś tą samą ilość gramów co Kiovig,jak tak to się nie przejmuj,będzie ok.
Pozdrawiam
gość
14-02-2017, 10:58:22

Witam
Serdecznie dziękuje Jest to dla mnie bardzo ważna informacja.Hanna
gość
05-03-2017, 07:55:19

Witam wszystkich. Jestem miesiąc po podaniu Kiowiku ale tym razem trochę powrót do formy się przeciągnoł wróciłam z zapalenie oskrzeli i dwa tygodnie intensywnego leczenia.Nie wiem czy to jako powikłanie po leku...bo i takie może być czy przypadek. Teraz jest ok .Co prawda prawa rączka słaba ale lewa daje radę,nogi też lepiej mnie noszą.No i czuć wiosne to i samopoczucie lepsze.Trzymajcie cię MMNowcy .Jola z lubuskiego.:-
gość
18-04-2017, 12:17:18

Gość 2017-02-13 14:32:01
Witam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: