też się nie mogę odnaleźć
romanek 2014-06-20 09:20:04
Narobili dziadostwa z tymi zmianami. Było jasno i przejrzyście a teraz jest jak w rządzie.
Chyba się wycofam.
PS
Wiem. Nie mówi się chyba tylko skacze.
romanek 2014-06-20 09:20:04
Narobili dziadostwa z tymi zmianami. Było jasno i przejrzyście a teraz jest jak w rządzie.
Chyba się wycofam.
PS
Wiem. Nie mówi się chyba tylko skacze.
wianami 2014-06-20 09:16:16
Romanek znajoma , która mi to poleciła testowała i jest zadowolona, ale to nie dotyczyło udaru. Ponoć ktoś po tym zabiegu nie musiał mieć już operacji. Ja mam zamiar przetestować z mężem w lipcu. Chwytam się wszystkiego co może pomóc. Jakie to da efekty dam znać. Czasem wystarcza jedna sesja czasem musi być więcej. Pozdrawiam serdecznie
jasminowe 2014-06-20 12:45:22
@ winami
masz już miejsce wybrane? poczytałam trochę, i nawet mamy terapeutów w Poznaniu, ale zastanawiam się czy nie uderzyć gdzieś gdzie już dłużej to praktykują, albo mieli doświdczenia właśnie z osobami po udarach. Mój K. jest po krwotoku podpajęczynówkowym.wianami 2014-06-20 09:16:16
Romanek znajoma , która mi to poleciła testowała i jest zadowolona, ale to nie dotyczyło udaru. Ponoć ktoś po tym zabiegu nie musiał mieć już operacji. Ja mam zamiar przetestować z mężem w lipcu. Chwytam się wszystkiego co może pomóc. Jakie to da efekty dam znać. Czasem wystarcza jedna sesja czasem musi być więcej. Pozdrawiam serdecznie
wianami 2014-06-22 22:51:20
Prawdopodobnie wybiorę się do Pani w Poznaniu na os. Zwycięstwa bo poleciał mi ja znajoma mimo, że mam bliżej miejsca zamieszkania w Baranowie. Musze do niej zadzwonić czy przyjmie nas w lipcu po powrocie z wakacji bo będzie akurat wymagana przerwa w rehabilitacji
jasminowe 2014-06-23 17:58:20
ja właśnie o niej myślę, jeśli się zdecydujemy na terapię. Bo w czasie bowena, nie można ćwiczyć innymi metodami.
rozmawiałam dziś już z tą Panią, i będę dziś z Krzychem omawiać temat. Myślę, że się skusimy, zawiesimy pozostałe terapie na 2mce, i zobaczymy.wianami 2014-06-22 22:51:20
Prawdopodobnie wybiorę się do Pani w Poznaniu na os. Zwycięstwa bo poleciał mi ja znajoma mimo, że mam bliżej miejsca zamieszkania w Baranowie. Musze do niej zadzwonić czy przyjmie nas w lipcu po powrocie z wakacji bo będzie akurat wymagana przerwa w rehabilitacji
romanek 2014-06-26 23:42:24
Informujecie lekarzy o próbie czy lepiej siedzieć cicho?
Treść zablokowana przez moderatora
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.