Nikt nie trafi Ci w tętnicę. Nie widziałeś w telewizji jak podają botoks kobietą w zmarszczki, taką małą igiełką do podawania insuliny?Wszystkie gwiazdy w Hollywood ostrzykują sobie twarz przez co się nie marszczą

07-01-2008 o 10:25, gość :
06-01-2008 o 18:06, gość :
Witam
Tak tak zwiększa się dawkę haloperidolu. Ale jesyt to lek od którego człowiek SIE UZALEŻNIA I dlatego co jakiś czas zwiększa się jego dawkę.
Nie wiem ja teraz ale jak ja parę lat temu dostawałam Haloperidol, to nie było tam ulotki informacyjnej.
Po mojej depresji - wywołanej haolperidolem dowiedziałam sie na temat tego leku, co nieco. Po pierwsze to lekarze w klinice mi powiedzieli jaka była przyczyna mojej depresji - właśnie Haloperidol. Jest to lek który stosuje się w ciężkich przypadkach "chorób psychicznych" w niewielkich ilościach , a tą którą ja dostałam mogła "zwalić nawet słonia" - słowa lekarzy .
Jak zaczęłam leczyć depresję nie wiedziałam dlaczego lekarz , który mnie leczył dał mi z powrotem haloperidol - dlaczego ????? ponieważ trzeba było odzwyczaić organizm od tego leku - poprze zmniejszanie ilości kropel - :tzw odwyk" . Tak wiem brzmi to nieciekawie. Nie chciałabym się wdawać w szczegóły co się ze mną działo gdy odstawiłam nagle ten lek. (a depresja - 3 lata wyjęte z życia !!!!!!!)
Jako matka pisząca do matki - radzę aby Pani nie dawała dziecku tego leku (nawet w tak małych ilościach) !!!!! - Ja to przeżyłam i nie było to miłe.
A obecnie lezę się na tiki lekami homeopatycznymi - zażywam je od 3 miesięcy i naprawdę jest już duża poprawa. Bardzo ważną rzeczą u osób z tikami jest harmonijny tryb życia , pozbawiony pospiechu, hałasu itp .. należy wyciszac organizm dziecka . Tiki nie są szkodliwe dla osób które je mają tylko - uciążliwe i "niewygodne " . Jako dziecko tez miałam tiki, i np. niektóre koleżanki w szkole śmiały się ze mnie , to było przykre , ale najważniejsze jest nie przejmować się .
Acha i zaproponowałabym dziecku jakąś dyscyplinę sportu na - taką która pozwoliłaby mu wyładować się. Aha i jeszcze jedno jak dziecku chce się płakać to niech sobie popłacze - to rozładowuje napięcie z organizmu a co za tym idzie tiki sie zmniejszają
Pozdrawiam ( w razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem.
aga00
p.s. są takie książki "alfabetyczny wykaz leków " więc w opisie haloperidolu znalazłam skutek uboczny - DEPRESJA
Aga bardzo proszę napisz mi jaką homeopatię stosujesz. Czy samemu też mozna sobie ją stosować?czy pod kontrola lekarza
Pozdrawiam
Aga
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.