kup magnez i witaminy b i tak jak na opakowaniu bierz, może ci pomorze, mi nie pomogło wogóle a długo brałem, teraz nie biore bo mam już wszystkiego dość
zabula, a po podaniu botoksu ile jest sie sprawnym? mniej więcej ile godzin? najpierw sie jest rozluzniony a potem stopniowo sie powraca do szarej rzeczywistosci ? jak to jest?
hmm.. nie przejmowac sie ludzmi... ale jak trzęsie mi sie głowa to to mi bardzo przeszkadza i wszystko sie zamazuje przede mną, to przede wszystkim dla mnie nie wygodne, jak sie zestresuje to glowa sie trzesie tak ze wyglądam jak opętany, no i czuje sie tak nie stabilnie ze szkoda gadac jakby swiat sie przewracał
i jak tu sie nie przejmowac jak to tak okropnie wygląda? nigdzie sie dobrze zaprezentowac nie moge, ciągle tylko trzęsie i trzęsie mam ochote bić głową o ścianę, siedze przy komputerze i co chwile mi szarpie nią a ja sie trzymam za kark a dalej glowa trzesie sie i niewygodnie
jak np gadam i trzesie mi sie glowa to co mam robic? akceptowac to trzesienie i dalej gadac taki roztrzęsiony? jak ja sie trzuje jakby mi glowa zaraz miala odlecieć... ;(
jak mi sie tak dzieje to zawsze koncze rozmowe bo nie da sie wytrzymac
jak mi sie trzesie głowa to sie czuje tak jakbym wystawił goły tyłek na ulicy taki wstyd