Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
22-10-2020, 15:24:47

Gość 2020-10-22 15:59:04
Poznań to wiem że najlepszy ale bardzo długie terminy nawet pilne a Katowice można szybciej dodam że mąż ma tętniak ok 15 mm więc nie może czekac
Mój największy miał tyle samo jeszcze był a właściwie jest w kształcie Bałwanka więc dwukolorowy. Radziłabym zadzwonić do gabinetu profMedica Poznaniu i na szybko umówić się u prof. on potrafi załatwić terminy bardzo szybko chociaż teraz to nie wiem jak to wygląda. Wiem też że czasami udaje się załatwić mailowo niektóre sprawy proszę spróbować zadzwonić i zapytać czy można przesłać zdjęcia z zapytaniem czy prof. by się tego podjął i kiedy. Może też mają takie tele porady.
Początkująca
22-10-2020, 15:27:20

Optymistka73 2020-10-22 17:24:47
Gość 2020-10-22 15:59:04
Poznań to wiem że najlepszy ale bardzo długie terminy nawet pilne a Katowice można szybciej dodam że mąż ma tętniak ok 15 mm więc nie może czekac
Mój największy miał tyle samo jeszcze był a właściwie jest w kształcie Bałwanka więc dwukolorowy. Radziłabym zadzwonić do gabinetu profMedica Poznaniu i na szybko umówić się u prof. on potrafi załatwić terminy bardzo szybko chociaż teraz to nie wiem jak to wygląda. Wiem też że czasami udaje się załatwić mailowo niektóre sprawy proszę spróbować zadzwonić i zapytać czy można przesłać zdjęcia z zapytaniem czy prof. by się tego podjął i kiedy. Może też mają takie tele porady.
Proszę napisać do mnie na priv podam wtedy swój numer telefonu i chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
gość
22-10-2020, 15:54:55

Wizytę u profesora Juszkata mamy już za sobą papiery w szpitalu ale dziś tam dzwoniłam i pani powiedziała że do końca roku a najwcześniej za miesiac Katowice w przyszły czwartek 27
gość
22-10-2020, 16:22:27

Gość 2020-10-22 17:54:55
Wizytę u profesora Juszkata mamy już za sobą papiery w szpitalu ale dziś tam dzwoniłam i pani powiedziała że do końca roku a najwcześniej za miesiac Katowice w przyszły czwartek 27
Niestety są rzeczy których się nie pisze na forach. Zachęcam do kontaktu telefonicznego.
Początkująca
22-10-2020, 16:24:33

Gość 2020-10-22 18:22:27
Gość 2020-10-22 17:54:55
Niestety są rzeczy których się nie pisze na forach. Zachęcam do kontaktu telefonicznego.
Przepraszam znowu się nie zalogowałam.
gość
22-10-2020, 16:27:48

Rozumiem przepraszam muszę w takim razie założyć tutaj konto i napisze na priv do Pani
gość
22-10-2020, 16:43:30

Niestety nie macie racji bo nie czytacie postow osob ktore pisza o profesorach Furtaku i Haracie z wojskowego szpitala w Bydgoszczy.
Sa oni wybitnymi specjalistami neurochirurgami wykonujacymi skomplikowane operacje neurologiczne/ nowotwory mozgu, podczas gdy embolizacje tetniakow wykonuja radiolodzy interwencyjni nie tylko specjalisci neurochirurdzy , dotyczy tetniakow nieskomplikowanych , malej wielkosci do 7 mm.
Lekarze w Bydgoskim szpitalu wykonuja tez bardziej trudne i skomplikowane embolizacje tetniakow duzych jak w przypadku meza autorki postu.
Profesor Furtak w ubieglym roku prowadzil wyklady dla amerykanskich lekarzy w Nowym Jorku, zaproszono go ceniac jego wiedze , doswiadczenie , uznanie w swiecie profesjonalistow medycznych.
gość
22-10-2020, 16:57:03

Prosze jutro skontaktujcie sie z profe***m Furtakiem , podaje numer telefonu
52 341 5427
gość
22-10-2020, 16:58:06

Napisalam p r o f e s o r e m
Początkująca
22-10-2020, 18:16:05

Gość 2020-10-22 18:43:30
Niestety nie macie racji bo nie czytacie postow osob ktore pisza o profesorach Furtaku i Haracie z wojskowego szpitala w Bydgoszczy.
Sa oni wybitnymi specjalistami neurochirurgami wykonujacymi skomplikowane operacje neurologiczne/ nowotwory mozgu, podczas gdy embolizacje tetniakow wykonuja radiolodzy interwencyjni nie tylko specjalisci neurochirurdzy , dotyczy tetniakow nieskomplikowanych , malej wielkosci do 7 mm.
Lekarze w Bydgoskim szpitalu wykonuja tez bardziej trudne i skomplikowane embolizacje tetniakow duzych jak w przypadku meza autorki postu.
Profesor Furtak w ubieglym roku prowadzil wyklady dla amerykanskich lekarzy w Nowym Jorku, zaproszono go ceniac jego wiedze , doswiadczenie , uznanie w swiecie profesjonalistow medycznych.
Z całym szacunkiem nie muszę czytać postów o profesorach o których wspomina Pan. Powiem tylko tyle że miałam sześć zabiegów robionych przez profesora Juszkata, który też wykładał w Stanach zajął się moim tętniakiem który ma półtora centymetra i był bardzo skomplikowany ponieważ był dwukolorowy z szeroką szyją bezpośrednio przy tętnicy ocznej. Nigdy nie zdecydowałabym się na zabieg czy też operację robioną przez neurochirurga, który nie wykonywał by zabiegu przez tętnicę udową a przez nacięcie w głowie(no chyba żeby rzeczywiście nie było innego wyjścia). W ogóle skąd pomysł że radiolog robi tylko zabieg na mało skomplikowanych tętniakach... do 7 mm? Proszę się nie gniewać nie chcę ujmować panom profesorom o których wspomina Pan natomiast ja mówię z własnego doświadczenia i stąd wiem że wybitny specjalista prof. Juszkat Proszę się nie gniewać nie chcę ujmować panom profesorom o których wspomina Pan natomiast ja mówię z własnego doświadczenia i stąd wiem że wybitny specjalista prof. Juszkat z poznania przeprowadza najbardziej skomplikowane zabiegi na tętniakach o przeróżnej wielkości.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: