Gość 2020-10-22 15:59:04
Poznań to wiem że najlepszy ale bardzo długie terminy nawet pilne a Katowice można szybciej dodam że mąż ma tętniak ok 15 mm więc nie może czekac
Gość 2020-10-22 15:59:04
Poznań to wiem że najlepszy ale bardzo długie terminy nawet pilne a Katowice można szybciej dodam że mąż ma tętniak ok 15 mm więc nie może czekac
Optymistka73 2020-10-22 17:24:47Mój największy miał tyle samo jeszcze był a właściwie jest w kształcie Bałwanka więc dwukolorowy. Radziłabym zadzwonić do gabinetu profMedica Poznaniu i na szybko umówić się u prof. on potrafi załatwić terminy bardzo szybko chociaż teraz to nie wiem jak to wygląda. Wiem też że czasami udaje się załatwić mailowo niektóre sprawy proszę spróbować zadzwonić i zapytać czy można przesłać zdjęcia z zapytaniem czy prof. by się tego podjął i kiedy. Może też mają takie tele porady.Gość 2020-10-22 15:59:04
Gość 2020-10-22 17:54:55
Wizytę u profesora Juszkata mamy już za sobą papiery w szpitalu ale dziś tam dzwoniłam i pani powiedziała że do końca roku a najwcześniej za miesiac Katowice w przyszły czwartek 27
Gość 2020-10-22 18:22:27Niestety są rzeczy których się nie pisze na forach. Zachęcam do kontaktu telefonicznego.Gość 2020-10-22 17:54:55
Wizytę u profesora Juszkata mamy już za sobą papiery w szpitalu ale dziś tam dzwoniłam i pani powiedziała że do końca roku a najwcześniej za miesiac Katowice w przyszły czwartek 27
Gość 2020-10-22 18:43:30
Niestety nie macie racji bo nie czytacie postow osob ktore pisza o profesorach Furtaku i Haracie z wojskowego szpitala w Bydgoszczy.
Sa oni wybitnymi specjalistami neurochirurgami wykonujacymi skomplikowane operacje neurologiczne/ nowotwory mozgu, podczas gdy embolizacje tetniakow wykonuja radiolodzy interwencyjni nie tylko specjalisci neurochirurdzy , dotyczy tetniakow nieskomplikowanych , malej wielkosci do 7 mm.
Lekarze w Bydgoskim szpitalu wykonuja tez bardziej trudne i skomplikowane embolizacje tetniakow duzych jak w przypadku meza autorki postu.
Profesor Furtak w ubieglym roku prowadzil wyklady dla amerykanskich lekarzy w Nowym Jorku, zaproszono go ceniac jego wiedze , doswiadczenie , uznanie w swiecie profesjonalistow medycznych.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.