Pola jakie wymiary ma ten trzeci tetniak?
Gość 2017-02-09 21:44:54
prosze o rade zdecydował byście sie na dziecko przy tetniaku 2mm gdy lekarz mówi ze nie ma podstaw do przeciwskazan?czy raczej ze względu na mozliwe powiekszanie sie tetniaka raczej byście odpuscily mamjuz dziecko ma 5 lat i boje się że coś mi się stanie po porodzie i zostawie dzieci same z mężem. nie ukrywam że syn dopytuje kiedy będzie miał rodzeństwo i moz też chcę kolejnego brzmiąca a natomias się boje.[/CYTAT
Ja sie dowiedzielam w styczniu o tetniaku,2mm,a na.drugi dzien o tym ze jestem w ciazy. Czy gdybym wiedziala ze go mam.zdecydowalabym sie na drugie dziecko?Ciezko odpowiedziec...raczej nie zle to ze wzgledu na cesarke ktora przyprawia mnie o dreszcze Wiekszosc osob pisze ze to zle ale moj neurochirurg zalecil obserwacje raz w roku, stendy nie wchodza w gre bo tetniak jest workowaty i beda wyskakiwac.normalna operacja to wieksze ryzyko niz pekniecie,tej wielkosci to ryzyko 0-0,75% na pekniecie ww skali roku,czyli na 100os,jednej moze peknac.W tej chwili ze wzgledu na ciaze nie mam wyboru i czekam,po kolejnej angio bede myslec.
Gość 2017-04-26 13:28:05
Kochani,zastanawiam sie nad zalozeniem grupy na fb dla osob z tetniakiem i ich trodzin.Latwiej by bylo sie komunikowac bo mozna oznaczyc dana osobe do ktorej sie pisze,tu trzeba wertowac strony.Bylby tez plik z namiarami na.lekarzy,osrodki. Kazdy wpis bylby otagowany zeby bylo latwiej znalesc.Co wy na to?chyba ze juz jest taka grupa??Ale nie znalalzlam...
Anemsi
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.