Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Wtajemniczony
20-04-2017, 13:50:51

Witam.
Rok temu mnie tu jeszcze nie było a nawet nie wiedziałem że takie forum istnieje...
A więc chciałem Ci tylko pogratulować serdecznie i życzyć Wam --tak Wam - tobie i twojemu dziecku ,dużo zdrówka i wszystkiego dobrego co może człowieka spotkać.:)
Pozdrawiam serdecznie ...Jacek.
gość
20-04-2017, 20:11:47

Witam i pozdrawiam caly klub.Zwracam sie do goscia ktory sie pytal czy jest ktos z 2 strntami.Wiec jestem z dwoma stentami i 26 sprezynek w jednym tetniaku.Przeszlam trzy embolizacje i kolo osmiu angio.Malo tego wykryli po osmiu latach nastepnego w innym miejscu,a dodatkowo na aorcie do serca.Jestem bogata w tetniaki i wiem ze sa dziedziczne.Moja mama 26 lat temu zmarla na tetniaka.Mimo wszystko ciesze sie ze jestem sprawna i zrobie wszystko kolo siebie.Pozdrawiam..............Ellla.
Początkująca
20-04-2017, 20:24:39

Ellla to ja Ci bardzo wspolczuje . wiesz ja tez mam stenta jednego i 7 sprezynek. Ale chyba na tym nie koniec . bo mi sie ponoć on rekanalizuje :( Boje sie panicznie no ale nic na to poradzić sie nie da. Ale widzę ze żyją tutaj osoby po wielokrotnejj embolizacji wiec mam nadzieje ze i mi sie uda .
Pozdrawiam :)
Początkująca
20-04-2017, 20:24:46

Ellla to ja Ci bardzo wspolczuje . wiesz ja tez mam stenta jednego i 7 sprezynek. Ale chyba na tym nie koniec . bo mi sie ponoć on rekanalizuje :( Boje sie panicznie no ale nic na to poradzić sie nie da. Ale widzę ze żyją tutaj osoby po wielokrotnejj embolizacji wiec mam nadzieje ze i mi sie uda .
Pozdrawiam :)
gość
21-04-2017, 09:49:34

witam pisalam juz wczesniej na forum i ciągle do niego wracam. Wasze historie bardzo mnie poruszaja i daja nadzieję. Opisywslam już także swój przypadek na forum (podejrzenie tetniaka i wskazania do angiografi), lekarze każą czekać wiec czekam w niewiedzy i ciągłej niepewności, z która ciężko się żyje ale nie ma wyjścia. Kontrole mam w sierpniu może coś się wyjaśni nam taka nadzieje, a jednocześnie obawę że jednak dobrze nie będzie i moje marzenie o długim dziecku legnie w gruzach. Jeszcze tylko 4mc a może aż cztery trzymajcie kciuki pozdrawiam
Początkująca
21-04-2017, 09:56:50

Gość 2017-04-21 11:49:34
witam pisalam juz wczesniej na forum i ciągle do niego wracam. Wasze historie bardzo mnie poruszaja i daja nadzieję. Opisywslam już także swój przypadek na forum (podejrzenie tetniaka i wskazania do angiografi), lekarze każą czekać wiec czekam w niewiedzy i ciągłej niepewności, z która ciężko się żyje ale nie ma wyjścia. Kontrole mam w sierpniu może coś się wyjaśni nam taka nadzieje, a jednocześnie obawę że jednak dobrze nie będzie i moje marzenie o długim dziecku legnie w gruzach. Jeszcze tylko 4mc a może aż cztery trzymajcie kciuki pozdrawiam
Ja tez dzieci narazie mieć nie mogę. I ogólnie nie wiadomo czy kiedy kolwiek zostanę mama. A nawet sobie nie wyobrazasz jak ja pragnę mieć dzieciątko. :( Ale jak to mówią zdrowie jest najważniejsze. :( I oby u Ciebie było wszystko Okey. Trzymam kciuki :***
gość
21-04-2017, 10:31:01

Pozdrawiam i chce wam dac nadzieje ze dzieci bedziecie mialy.Lezalam z mloda mama ktora byla juz po jednej embolizacji i zaszla w ciaze.Urodzila i zaraz po porodzie przywieziono ja na nastepna embolizacje.Wszysko bylo ok.Nie wiem z jakiego rejonu jestescie ale ja jestem leczona we Wroclawiu u wspanialego lekarza dr.Berezy.Nie mam slow jak podziekowac doktorowi,jest wspanialy lekarz ale i wspanialy czlowiek.Dziekuje ze spotkalam naswjej drodze takiego czlowieka.Ellla
gość
21-04-2017, 11:08:42

Witam :) Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej . Na embolizację w najbliższym czasie nie ma szans !!! brak limitów !!! w czerwcu może będą a może nie !!! w maju mam zrobić kontrolną angiografię bo być może tętniak się naprawił . Ręce i cycki opadają :) Pozdrawiam Anka z Gdańska
gość
21-04-2017, 13:18:02

Aniu zmien lekarza,bo lekarz ktory mowi ze tetniak sie naprawi to wybacz ale to du...k.Operacja tetniaka nie podlega pod limit bo to jest zagrozenie zycia.Ja bym na twoim miejcu sprobowala w poznaniu tam ponoc przyjmuje dr.Juszkat,jak slyszalam to tez bardzo dobry lkarz.Pamietaj to twoje zycie!!!!!!!Pozdrawiam Ella
gość
21-04-2017, 15:31:26

Zgadza się Aniu jedz do Poznania ja też jechałam ze śLąska 370 km miałam tam dwie operacje pierwsza zaraz po miesiącu bo profesor powiedział że to trzeba jak najszybciej robić a druga była za rok zadzwoń do Profmedica i tam się umów na konsultacje z profe***m.Pozdrawiam wszystkich

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: