Dobry Wieczór . Chciałabym podzielić się z Wami moimi przezyciami . Jestem dwa lata po embolizacji tetniaka tętnicy szyjnej wewnętrznej lewej i po wylewie. :( Mam 26 lat. I we wrześniu miałam robiony rezonans magnetyczny i jak to stwierdził mój lekarz prowadzący ze wszystko jest okey. Później w styczniu zaś dostaje telefon ze szpitala w którym mnie operowano i powiedzieli mi ze oglądali moja płytkę i coś im się tam nie podobało. Tak wiec konsultacja i wgl. W marcu powinnam miec operacje ale lekarz stwierdził ze jednak kontraktu nie dostali . Miałam operacje w Gdańsku. I wiecie co takie zlewanie człowieka :( co dzwonie to oni mnie zbywają. Tak wiec poszukałem innego lekarza neurochirurga w Olsztynie. I dal mi skierowanie na badania kontrolne . mam zrobić rezonans magnetyczny mózgu i pnia mózgu bez kontrastu i z kontrastem i prosi ten lekarz o rekonstrukcja naczyniowa angio MR bo jest podejrzenie rekanalizacji w świetle tetniaka :( Mam nadzieje ze uda mi się z tego wszystkiego wyjść. :( Pozdrawiam Was ciepło . i Trzymam za wszystkich Was kciuki. CZARNULKA