DO JJ moja siostra mieszka w stanie Ilinois . Cały czas mi mówi że żeby żyć w Ameryce trzeba być przede wszystkim zdrowym, bo takie operacje jak tu miałam robione to chyba do końca życia bym nie spłaciła, chyba że masz super ubezpieczenie, ale mało kogo stać na takowe.Wiesz mi też lekarz a własciwie dwóch profesorów powiedziało ze ja też mam najprawdopodobniej niewykształconą tętnicę i moge to mieć od urodzenia aż strach pomyśleć bo urodziłam dwoje dzieci i pracowałam też w różnych warunkach.Fakt jest taki ze od niepamiętnych czasów miałam zaburzenia równowagi kojarzyli to z słabą morfologią a przyczyną prawdopodobnie był tętniak aż przyszedł taki ból głowy nie do wytrzymania i jedna strona mnie bolała .Zrobiłam dwa tomografy za własne pieniądze bo żaden na fundusz mi nie chcial dać poszłam prywatnie i wyprosiłam , no i wyszło szydło z worka.Dzisiaj jestem juz po stencie i embolizacji w lipcu czeka mnie rezonans sprawdzający .W Polsce myslę że profesor z Poznania nie zostawił by Cie w takim położeniu może jak będziesz kiedyś w kraju to pojedziesz na konsultacje naprawdę warto bo to nie tylko bardzo dobry specjalista ale i dobry czlowiek.Pozdrawiam i życze Wesołych Swiąt.