Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-09-2015, 09:27:32

Agnieszko jak Twoje samopoczucie tuż przed badaniem kontrolnym? Ty doskonale wiesz co Cię czeka wiec pewnie nie jest źle. U mnie inna sprawa-pierwszy raz, więc pewnie trochę pobędę w szpitalu.Cóż-trzeba,innego wyjścia niemam tylko pozostaje mi myśleć pozytywnie. Jutro wielki dzień dla mnie.Po wszystkim dam znać jak poszło Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Ula
Początkująca
14-09-2015, 09:48:11

Ula trzymam kciuki, mnie też to czeka ale w styczniu.Gdzie masz zabieg? Będzie dobrze.Pozdrawiam
gość
14-09-2015, 11:50:51

Madzik29 Wiem,że będzie dobrze-innej opcji nie przyjmuje Zabieg mam jutro w Poznaniu na Przybyszewskiego.Tyle już przeszłam(dwa udary w ciągu 1,5roku, kilka incydentów z niedowładem lewych kończyn, nauka pisania,ubierania itd)więc i tym razem dam radę. Już chyba nic gorszego nie może mnie spotkać-prawda? Nieukrywam-mam trochę strachu bo jednak ingerencja w organizm jest, ale jak powtarzałam wielokrotnie na tym forum-co nas nie zabije to nas wzmocni i tak trzeba trzymać. Pozdrawiam-Ula
Początkująca
14-09-2015, 15:01:06

Ula ale co dokładnie będziesz miała robione, operacja czy badanie.Ja tez miałam na Przybyszewskiego w lipcu embolizacje, jutro jadę na konsultację do prof.Juszkata.Trzymam kciuki, uda się napewno wszystko.Musisz wierzyć w to.Odezwij się na madzik29@vp.pl.
gość
14-09-2015, 15:27:52

madzik29 To wygląda na to ,ze być może się spotkamy.Angiografia i ewentualna embolizacja -tętniak tętnicy kręgowej, który rośnie z rezonansu na rezonans w odstępie kilku miesięcy.Tyle wiem-reszty dowiem się na miejscu pewnie,dlatego też strach mnie ogarnia-mój lekarz prowadzący to dr.Sokół Pozdrawiam-ULA
Początkująca
14-09-2015, 15:44:33

Ula ale ja do przychodni jadę jutro więc się nie spotkamy. Mój prowadzący to dr.Kopras.Życzę wszystkiego dobrego , zdrówka
gość
15-09-2015, 15:37:22

Ula trzymam kciuki,będzie dobrze.Daj znać :):):)
gość
15-09-2015, 15:38:12

Agnieszka
gość
21-09-2015, 09:01:35

Witam z mega radością wszystkich forumowiczów
Odebrałam właśnie wyniki angio mojej biednej głowy i wszystko jest ok ! tak strasznie się ciesze że ... - chyba tylko osoby po takich przejściach jak my mogą sobie wyobrazić to szczęście. Dwie klamerki są na swoim miejscu, nic nie podcieka, nie tworzą się nowe "baloniki", tętniaków nie stwierdzono itd, itd
Przede mną jeszcze angio TK klatki piersiowej ale teraz, po odebraniu tych wyników jakoś mam większą nadzieję że tam będzie też wszystko dobrze. Dziewczyny trzymam za Was kciuki i mam ogromną nadzieję, że tak jak ja dowiecie się że wszystko jest u Was w porządku ! Całuję mocno i pozdrawiam. Dajcie koniecznie znać co z Waszymi wynikami
Kasia
Początkująca
21-09-2015, 09:06:36

To super, cieszę sie, że jest ok.Zdaję sobie sprawę, że czas oczekiwania na wyniki jest długi i strasznie stresujący.Kasia ja mam mieć w styczniu angio, tzn.,że od razu nie ma wyników?Pozdrawiam Magda

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: