Mam takie objawy, a mianowicie. Buczy mi ciągle w głowie bez przerwy coraz gorzej z dnia na dzień jakby miał jakis silnik w głowie wstawiony, tętni puls, rusza się w głowie wielki element pulsuje prawa częśc ciała, zdjęcie serca wygląda okej a pracuje bardzo wolno i wariuje też to wszystko z dnia na dzien. Co to moze byc ? Prosze kogos ogarnietego o odp, poniewaz bardzo sie boje, mam dopiero 20 lat. Do tego zapomniałem dodać, że czuje pełność w uchu i syczenie przy kazdym ruchu glowa w rytm serca, plus zmiany zachowania a bylem pelnym zycia czlowiekiem, a teraz szkoda gadac najchetniej bym umarl az tak to wsystko mam mocno a jest coraz gorzej ostatnio, prosze o pomoc w koncu czlowiek, czlowiekowi powinien doradzić pewne sprawy. zwłaszcza ze chodzi o zdrowie a moze o zycie, bo takie rzeczy na pewno nie sa czyms norm, u osoby majacej tyl lat z wygladajacym okej sercem, mam tez wezel powiekszony ciagle i on tez tyka jak cala czesc ciala prawa ale to chyba malo istotne bo najgorzej w glowie po str szumow rozrywa tetnienie i szyi