Wszystko o tętniakach
https://www.facebook.com/tetniakowo
Gość 2014-10-10 15:29:10
Ostatnio rozmawialam z prof Juszkatem w sprawie embolizacji tetniaka 7 mm . Prof jest zdolnym neurochirurgiem znany rowniez jest prof. Harat , mozna by wymieniac znanych neurochirurgow lecz w zasadzie pacjenci wybieraja klinike czy szpital w miejscu zamieszkania.
Dla mnie bylaby cenna rozmowa z pania Optymistka I pania Gosc z 4 tetniakami , lecz na domowy e-mail, na forum mam problem natury technicznej , tylko raz na kilka dni udaje sie dodac odpowiedz.Jadwiga
Optymistka73 2014-10-12 17:Gość 2014-10-10 15:29:10
Ostatnio rozmawialam z prof Juszkatem w sprawie embolizacji tetniaka 7 mm . Prof jest zdolnym neurochirurgiem znany rowniez jest prof. Harat , mozna by wymieniac znanych neurochirurgow lecz w zasadzie pacjenci wybieraja klinike czy szpital w miejscu zamieszkania.
Dla mnie bylaby cenna rozmowa z pania Optymistka I pania Gosc z 4 tetniakami , lecz na domowy e-mail, na forum mam problem natury technicznej , tylko raz na kilka dni udaje sie dodac odpowiedz.Jadwiga
edysta1845 2014-10-13 17:44:48
Witam. W czerwcu tego roku zdiagnozowano u mnie 8 tętniaków mózgowych..Jestem już po 2 embolizacjach tych dużych 10-13mm. Pierwszą wykonano mi w Warszawie przez Dr.K.Brzozowskiego.Drugi zabieg wykonano mi w Wałbrzychu przez braci Macieja i Marcina Miś..Super fachowy i pracowity zespół , dobra opieka...Szczerze mogę polecić lekarzy i szpital...Po obu tych embolizacjach czuję się jak na razie dobrze , narkozę także znoszę ... i mam nadzieję że po następnych 6-ciu zabiegach nie będzie gorzej.Kolejny mam zaplanowany w listopadzie również w Wałbrzychu... Długa i ryzykowna jeszcze droga prze de mną no ale cóż robię co mogę ...a będzie co musi....
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.