Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-10-2014, 10:02:44

Wszystko o tętniakach
https://www.facebook.com/tetniakowo
gość
10-10-2014, 13:29:10

Ostatnio rozmawialam z prof Juszkatem w sprawie embolizacji tetniaka 7 mm . Prof jest zdolnym neurochirurgiem znany rowniez jest prof. Harat , mozna by wymieniac znanych neurochirurgow lecz w zasadzie pacjenci wybieraja klinike czy szpital w miejscu zamieszkania.
Dla mnie bylaby cenna rozmowa z pania Optymistka I pania Gosc z 4 tetniakami , lecz na domowy e-mail, na forum mam problem natury technicznej , tylko raz na kilka dni udaje sie dodac odpowiedz.Jadwiga
gość
11-10-2014, 21:09:49

Moj maz umarl 2 miesiace temu na tetniaka mozgu. Lekarze nie operowali, bo powiedzieli, ze jest juz za pozno i krew rozlala sie po calym mozgu.
Początkująca
12-10-2014, 15:01:39

Proszę podać maila
Gość 2014-10-10 15:29:10
Ostatnio rozmawialam z prof Juszkatem w sprawie embolizacji tetniaka 7 mm . Prof jest zdolnym neurochirurgiem znany rowniez jest prof. Harat , mozna by wymieniac znanych neurochirurgow lecz w zasadzie pacjenci wybieraja klinike czy szpital w miejscu zamieszkania.
Dla mnie bylaby cenna rozmowa z pania Optymistka I pania Gosc z 4 tetniakami , lecz na domowy e-mail, na forum mam problem natury technicznej , tylko raz na kilka dni udaje sie dodac odpowiedz.Jadwiga
Początkująca
12-10-2014, 15:02:30

Prof Juszkat jest radiologiem z tego co mi wiadomo :)
Optymistka73 2014-10-12 17:
Gość 2014-10-10 15:29:10
Początkująca
13-10-2014, 15:44:48

Witam. W czerwcu tego roku zdiagnozowano u mnie 8 tętniaków mózgowych..Jestem już po 2 embolizacjach tych dużych 10-13mm. Pierwszą wykonano mi w Warszawie przez Dr.K.Brzozowskiego.Drugi zabieg wykonano mi w Wałbrzychu przez braci Macieja i Marcina Miś..Super fachowy i pracowity zespół , dobra opieka...Szczerze mogę polecić lekarzy i szpital...Po obu tych embolizacjach czuję się jak na razie dobrze , narkozę także znoszę ... i mam nadzieję że po następnych 6-ciu zabiegach nie będzie gorzej.Kolejny mam zaplanowany w listopadzie również w Wałbrzychu... Długa i ryzykowna jeszcze droga prze de mną no ale cóż robię co mogę ...a będzie co musi....
gość
15-10-2014, 09:51:07

Mój mąż cztery miesiące po operacji pękniętego tętniaka jest sprawny fizycznie ale nie pamięta nic od tego czasu, mózg nie koduje terazniejszosci.
gość
15-10-2014, 20:18:39

Nie wiem jak bym zareagowała na wiadomośc o 8 tętnikach dlatego bardzo Cię podziwiam za siłe w walce o życie.
gość
16-10-2014, 11:35:19

dr Miś to bardzo dobry fachowiec i dobry człowiek, uratował mojej mamie życie, dwa lata temu pękł jej tętniak, po embolizacji wróciła do pełni zdrowia, tak jakby nic się nie stało, w międzyczasie miała też dołożone spirale, ponieważ tętniak się troche powiększył, jutro ma kontrolne DSA (również wykonane przez Dr Misia), mam nadzieje że wszystko będzie w porządku
edysta1845 2014-10-13 17:44:48
Witam. W czerwcu tego roku zdiagnozowano u mnie 8 tętniaków mózgowych..Jestem już po 2 embolizacjach tych dużych 10-13mm. Pierwszą wykonano mi w Warszawie przez Dr.K.Brzozowskiego.Drugi zabieg wykonano mi w Wałbrzychu przez braci Macieja i Marcina Miś..Super fachowy i pracowity zespół , dobra opieka...Szczerze mogę polecić lekarzy i szpital...Po obu tych embolizacjach czuję się jak na razie dobrze , narkozę także znoszę ... i mam nadzieję że po następnych 6-ciu zabiegach nie będzie gorzej.Kolejny mam zaplanowany w listopadzie również w Wałbrzychu... Długa i ryzykowna jeszcze droga prze de mną no ale cóż robię co mogę ...a będzie co musi....
gość
16-10-2014, 20:38:21

Mam 36lat - 2 tygodnie temu w tomografii głowy zdiagnozowano 3mm tetniaka. Teraz czekam na angio TK, ale niestety terminy są bardzo odległe - luty 2015. Boję się co dalej...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: