I to jest najgorsze że lekarze zrzucają takie bóle głowy na migreny i inne cuda bo im szkoda czasu i pieniędzy na TK. A wielu ludzi mozna by było uratować gdyby zdiagnozowano pękniety tętniak poprawnie w poczatkowym momencie krwawienia....
Gość 2012-12-03 14:44:07 Myślę, że jeśli tętniak nie jest umiejscowiony w bardzo niebezpiecznym miejscu to jednak warto zaryzykować i poddac się operacji. Prawdę mówiąc nie słyszałam żeby ktoś po planowanej operacji tętniaka umarł albo był mocno niepełnosprawny....
adelleda 2012-12-17 00:14:07 Ja dwa miesiące temu byłam zapisana na embolizacje tętniaków (dwa tętniaki tętnicy szyjnej wewnętrznej i zewnętrznej) w szpitalu w Poznaniu na Przybyszewskiego. Niestety okazało się, że moje tętniaki są za małe do operacji na razie, za rok kontrola. Ale chciałabym podnieść wszystkich na duchu, poznałam mnóstwo osób podczas tego pobytu, większość z nich miała już robioną embolizacje 2 albo 3 razy, zabiegi były robione około 18/19, a ludzie na drugi dzień rano już wstawali, czuli się wspaniale (niektórzy nawet wychodzili na papierosa ). Nie martwcie się na zapas, to naprawde nic strasznego, ja żałuje że jeszcze się musze z tym męczyc kolejny rok, ale wierze że będzie dobrze. I serdecznie polecam prof Juszkata, najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam, potrafi rozsmieszyc nawet moment przed angiografią, i najlepszy specjalista w tej dziedzinie, jeśli embolizacja to tylko u niego
Gość 2012-12-18 15:03:23
WITAM,
poszukuję informacji o dr Juszkacie.
kes2@wp.pl
Pzdr EK
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.