A czy ty jesteś adminem, żeby to osądzać jak wolno pisać a jak nie? Nawet nie logujesz się tylko używasz anonimowego odpowiadania na posty. Nawet nie wiem z kim rozmawiam, z dziewczynką? z kobietą? a może ze starym, rozgoryczonym dziadem, co??
Masz jakiś problem ze sobą najwyraźniej i swoje frustracje przelewasz na tym forum ale radzę Ci zajmij się czymś pożytecznym, nie wiem, zapisz się do partii politycznej na przykład.
Przeczytałem to forum od pierwszego posta i na szczęście w zdecydowanej większości piszą tu ludzie, dla których ważne jest zagadnienie, treść, chcą się wspierać nawzajem, szukają otuchy i pocieszenia, że będzie i w ich przypadku dobrze. Niestety na każdym forum tak i na tym znajdzie się taka czarna owca jak Ty co będzie tylko jątrzyć i się czepiać nie wiadomo czego i po co. Generalnie przeszkadzasz w dyskusji.
Zatem drogi gościu daruj sobie po prostu i nie pisz już więcej. Wszystkim to na dobre wyjdzie.
PS. słowo "załapać się" jak najbardziej znajduje się w języku polskim, a pisanie bez polskich znaków jest przejawem niechlujstwa i lenistwa dopiero.
bez pozdrowienia,
M.