Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-08-2012, 19:00:08

W tym przypadku nie wiem dlaczego lekarze mówią iż po przez ciśnienie w głowie mózg jest niedotleniony. A tętniak/krwiak był umieszczony wewnątrz czaszkowo tak naprawdę sami nie wiedzą jaka była przyczyna:( Może ktoś poleci jakiegoś lekarza w celu umówienia się na dodatkowe konsultacje.
Początkująca
29-08-2012, 21:39:40

Gość 2012-08-29 21:00:08 W tym przypadku nie wiem dlaczego lekarze mówią iż po przez ciśnienie w głowie mózg jest niedotleniony. A tętniak/krwiak był umieszczony wewnątrz czaszkowo tak naprawdę sami nie wiedzą jaka była przyczyna:( Może ktoś poleci jakiegoś lekarza w celu umówienia się na dodatkowe konsultacje.
A skąd jesteś? Ja mogę z czystym sumieniem polecić wspaniałego neurochirurga z Łodzi. Dr.K. Tybor. A drugi cudowny lekarza to P. Komuński
gość
30-08-2012, 08:04:59

Jestem z województwa Lubelskiego ale na konsultacje mogę pojechać wszędzie.
Początkująca
30-08-2012, 10:42:17

Gość 2012-08-30 10:04:59 Jestem z województwa Lubelskiego ale na konsultacje mogę pojechać wszędzie.
To tak jak wczesniej wspomniałam, z czystym sumieniem polecam tych dwóch lekarzy. Oboje przyjmują prywatnie w swoich gabinetach, jak i państwowo w szpitalu im. Barlickiego w Łodzi.
Początkująca
30-08-2012, 17:36:44

Gość 2012-08-30 10:04:59 Jestem z województwa Lubelskiego ale na konsultacje mogę pojechać wszędzie.
Dr. Podkowński - neurolog a radiolog Dr Szajner on mi ambolizował tętniaka; ich polecam ; słyszałam o dr, Januszu ale osobiście go nie znam.
Początkująca
30-08-2012, 17:40:13

barbara1.5 2012-08-30 19:36:44
Dr. Podkowński - neurolog a radiolog Dr Szajner on mi ambolizował tętniaka; ich polecam ; słyszałam o dr, Januszu ale osobiście go nie znam.
Oni pracuję w Lublinie w SPSK w Lublinie ul. Jaczewskiego; Dr.Brzozowski tez jest dobrym lekarzem; przyjmuje dodatkowo w środy w CM. Sanitas
Początkująca
30-08-2012, 17:41:11

barbara1.5 2012-08-30 19:40:13
barbara1.5 2012-08-30 19:36:44
Oni pracuję w Lublinie w SPSK w Lublinie ul. Jaczewskiego; Dr.Brzozowski tez jest dobrym lekarzem; przyjmuje dodatkowo w środy w CM. Sanitas
na fundusz
gość
30-08-2012, 19:52:06

Już konsultowałem się z Prof.Turowskim i w poniedziałek idę do Dr. Podkowińskiego ponoć leczy każde przypadki. Jestem tez umówiony do Prof. Wiesława Bonickeigo w Warszawie. Szukam pomocy już wszędzie :(:(
gość
05-09-2012, 20:27:44

Wczesniej opisywałam przypadek mojej mamy prosze powiedzcie mi ile wam albo waszym bliskim zajeło wybudzenie sie po operacji co prawda mama byla w spiaczce faramakologicznej gdyz podawali jej tak silne leki ze sama nie zdolala by oddychac w niedziele odstawili jej leki dzisiaj miala tracheotomie a jutro transfuzje krwi mi sie wdaje ze mama sciskała mi dzisiaj reke i gdy do niej mowilam zeby postarala sie otworzyc oczka probowala ta rurke wykrztusic, za kazdym razem to powtarzalam a mama powtarzala ta czyność, porusza takze powiekami tak jakby mrugala ale oczu nie otworzyla lekarze mowia ze jest w głębokim śnie i narazie nie ma bodźców ale ja czułam ze mi reke ściska...strasznie sie martwie
Początkująca
05-09-2012, 21:11:37

Gość 2012-09-05 22:27:44 Wczesniej opisywałam przypadek mojej mamy prosze powiedzcie mi ile wam albo waszym bliskim zajeło wybudzenie sie po operacji co prawda mama byla w spiaczce faramakologicznej gdyz podawali jej tak silne leki ze sama nie zdolala by oddychac w niedziele odstawili jej leki dzisiaj miala tracheotomie a jutro transfuzje krwi mi sie wdaje ze mama sciskała mi dzisiaj reke i gdy do niej mowilam zeby postarala sie otworzyc oczka probowala ta rurke wykrztusic, za kazdym razem to powtarzalam a mama powtarzala ta czyność, porusza takze powiekami tak jakby mrugala ale oczu nie otworzyla lekarze mowia ze jest w głębokim śnie i narazie nie ma bodźców ale ja czułam ze mi reke ściska...strasznie sie martwie
Wygląda na to , że mama jest teraz w śpiączce ale mów do niej, opowiadaj jej coś. Słyszałam już o osobach , które były miesiąc i więcej w tym stanie. Ale myślę, że najważniejsze że przeżyła operacje i teraz trzeba czekać.
Czekać i modlić się. Bardzo ci współczuję , że musisz to wszystko przeżywać. Pozdrawiam gorąco i modlę się za twoją mamę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: