Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4113)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-01-2011, 15:08:23

do A. KLINIKA neurochirurgii w Warszawie na banacha,przeszlam tam embolizacje... dzis mija rok...
Początkująca
03-01-2011, 16:06:46

WItam wszystkich w Nowym Roku :)

Z usmiechem i optymizmem witam Was. Jednak przyznaje,ze 2 tygdonie zycia ze swiadomoscia posiadania "lokatora" w glowie sa dosc stresujace.

Ale optymizm mnei nie opuszcza dzieki ciagłemu wsparciu K. :))))

TK angio zrobione,w przyszlym tygodniu arteriografia. Na chwile obec na tetniak nadaje sie do embolizacji jakkolwiek wylacznie z balonikowaniem tetnic lub stentem ze wzgeldu na trudny dostep do samego tetniaka. dodatkowo znajduje sie on na skrzyzowaniu tetnicy szyjnej wewnetrznej z oczna.

Dam znac po arteriografiii. sam zabieg jest planowany na poczatek lutego.

Pozdrawiam

signsign 2010-12-25 23:03:29 W poniedzialek ide do szpitala na tomografie i maja zdecydowac, ktora metoda bedzie wykonany zabieg...Modle sie aby moj tetniak nadawal sie do embolizacji. Wierze,ze wszytko bedzie dobrze skoro dowiedzialam sie o tym swinstwie na takim etapie, czyli przed peknieciem,a wiem,ze mialam duzo szczescia!
Pozdrawiam swiatecznie!
gość
03-01-2011, 16:49:36

Ten koszmar zaczął się 4 lata temu . Moja mama dowiedziałam się , od neurologa oraz z badania tomograficznego z okazji towarzyszących jej objawów(tj. ciągła śpiączka , zmęczenie , wymioty , ogromny ból głowy i co najgorsze zamknięcie się prawej powieki ), iż posiada 2 tętniaki . Tomografię opisuje jako najgrsze co ją spotkało , sama twierdzi że jest 'uczulona' na podawany kontrast . Przeszła embolizację tetniaka jednego z dwóch , po prawej stronie głowy . Zaczęła normalnie żyć , w momencie gdy dowiedzielismy się o chorobie przeszła dość długie leczenie , w Kościanie . Gdzie podawano jej leki , w prawdzie bylo to sanatorium . Jej oko odzyskało "patrzenie" na świat i wszystko wróciło do normy . Mama zawsze miała problemy ze słuchem , niecałe 6/7 dni temu jak opisuje ..."zaczęło tykać jej w
gość
06-01-2011, 18:34:59

Prosze o pomoc i wyjasnienie, czemu nie ukazuja sie zadne wpisy ? ostatni mam z 3 stycznia i w dodatku urwany , czy ktos moglby odezwac sie , jestem chora ,mam tetniak i chcialabym informacji od piszacych na forum , jakiego rodzaju problem wystapil, iz nie otwieraja sie kolejne strony.Dziekuje za zrozumienie
gość
06-01-2011, 19:49:22

Spokojnie, moim zdaniem wszystko działa na forum tylko po prostu nikt nie pisze. Urwany wcześniej wpis to może być po prostu również jakiś błąd piszącego.
pozdrawiam wszystkich, K.
gość
07-01-2011, 09:51:26

Zauważyłam ostatnio że prof. Harat konsultuje przez internet /odpłatnie/. Czy ktoś korzystał z Was juz tej formy?
Jesli tak to proszę o podanie adresu mailowego. chętnie dowiem się szczegółow.
Początkująca
07-01-2011, 10:29:31

http://neuroporadnia.pl/test/

Gość 2011-01-07 10:51:26 Zauważyłam ostatnio że prof. Harat konsultuje przez internet /odpłatnie/. Czy ktoś korzystał z Was juz tej formy?
Początkująca
07-01-2011, 10:29:37

Gość 2011-01-07 10:51:26 Zauważyłam ostatnio że prof. Harat konsultuje przez internet /odpłatnie/. Czy ktoś korzystał z Was juz tej formy?
Początkująca
07-01-2011, 10:29:39

gość
07-01-2011, 11:42:04

signsign 2011-01-07 11:29:39 http://neuroporadnia.pl/test/

Znalazłam ten adres. Chodziło mi raczej o e-mail do kogos kto korzystał z tego rodzaju porady, bo pewnie na forum nikt za bardzo się nie wypowie.
Ale dziękuję za pomoc.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: