Do dziewczyny, 30 lat, która mam dwa tętniaki.
Ja w listopadzie miałam embolizcję tętniaka tętnicy szyjnej wew. 10mm. Bałam się potwornie, tętniak leży za prawym okiem.
Wiem co czujesz wiem, że wczoraj zawalił Ci się świat, ciężko będzie Cię komuś pocieszyć, bo masz teraz w głowie tylko czarne myśli. Jednak MUSISZ uwierzyć, że może być dobrze, na tym forum jest wiele osób, którym się udało, ja też jestem tego przykładem.
Musisz tylko trafić w ręce naprawdę dobrych lekarzy i pozwolić im działać.
Ja też mam 30 lat i też potwornie się bałam jak usłyszałam tą potworną diagnozę, a dziś już nie budzę się z walącym jak młot sercem ze strachu.... U Ciebie też wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
Poczytaj moje wcześniejsze wypowiedzi od maja tego roku, opisywałam tam swoją historię, mam nadzieję, że choć troszkę Ci to pomoże, a jeśli nie to pisz, oczywiście wszyscy będziemy Cię tu wspierać, bo wszyscy tak samo jak Ty przez to przechodziliśmy lub przechodzimy.
Nie możesz popadać w panikę. Przede wszystkim nie dźwigaj ciężarów, nie przemęczaj się i nie stresuj (wiem, że z tym ostatnim może być trudno, ale rób wszystko co możesz). Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Pozdrawiam,
K.