Czaarnullka@wp.pl Sarsa napisz do mnie nam podobny problem i nie ma z kim pogadac
Aseret 2022-10-31 16:13:37
Witaj, a jakie miałaś objawy przed zabiegiem
Gość 2022-05-22 12:15:09
Witajcie. Poszukuje osób którzy stracili bliskich po embolizacji tętniaka lub mieli powikłania. Zabieg się udał podobno lecz kilkanaście godzin później mama zalała się krwią dostała śmierć mózgi a na końcu serce przestało bić. Dużo by tu pisać. Z chęcią porozmawiam z osobami którzy są również pełni zdrowi o to jak wyglądało ich leczenie i przygotowanie do zabiegu.
Gość 2014-06-27 17:01:55
Witam. W lipcu 2013r miałam embolizację tętniaka mózgu i już 1 września 2013r wróciłam do pracy. Czasami po zbyt dużym wysiłku czuję chwilowy ucisk, ale mija ( wtedy zaczynam odpoczywać) Wszystko robię normalnie. Badanie rezonansem będę miała w październiku. Mam nadciśnienie ( biorę leki) i okropnego dyrektora, ale daję radę. Staram się nie denerwować. Szanuję, życie. Nie myślę o tym co było. Ważne jest to co będzie, ważne jest jutro. Lekarka dziwiła się, że wszystko jest u mnie tak bardzo w porządku. Przed operacją oddałam się pod opiekę Boga, choć przyznam, że różne myśli mnie nachodziły. Jestem szczęśliwa. Operował mnie prof Robert Juszkat z Poznania- wspaniały lekarz i wspaniały człowiek Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych. Wszystko się uda, jeśli będziecie pozytywnie myśleć . Jezus nikogo nie opuszcza, trzeba tylko zawierzyć.
Gość 2022-10-23 15:16:08
Witam wszystkich,u mnie wykryto kilka dni temu tetniaka4mm w tetnicy szyjnej wewnętrznej.Operowano mi z powodu krwotokòw obfitych z nosa tętnice szczękowa zamknięto.Oczywiscie najlepszy zespół prof.Juszkata w Poznaniu,udało się .Zabieg przez pachwinę.Ale tętniaka nie zoperowano,gdyż jest przy tetnicy szyjnej wewnątrz.Muszę z nim żyć I kontrolować u lekarzy.Pozdrawiam wszystkich.Balam się strasznie powikłań, ale nebulizacja tętnicy szczekowej udała się.A tętniak zobaczymy,wszystko w rękach Boga i lekarzy.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.