Super czwarty raz wklejasz ten sam tekst, w którym przedstawiasz ludzi chorych na epi jak kogoś gorszego nic niewartego człowieka. Zmień retorykę swoich wypowiedzi i z racji tego przestań obrażać innych piszących na tym forum. Każdy chory na epilepsję ma swoje problemy tak jak ty i robi wszystko by się im nie poddawać tylko je pokonywać i nikomu nie jest lekko żyć z takim schorzeniem, bo jak wiesz epilepsja jest dość specyficzną chorobą, która potrafi nieźle namieszać. Jestem chory na epi i się tego nie wstydzie nic na to nie poradzę, że akurat mnie ta choroba dotknęła. Staram się żyć normalnie mimo utrudnień, Ty chorujesz na epi i nic pewnie po za tym , ja natomiast jeszcze oprócz epi mam niedowład prawostronny, z którym też muszę się zmagać. Nie pisz, że ktoś jest pseudo epi bo przecież poza forum tej osoby nie znasz i nie wiesz z czym musi się zmagać w codziennym życiu. To forum służy po to by ludzie się wspierali i pomagali sobie a nie po to by się obrażać za kilka niefortunnych słów a czasami napisanie dość niewygodnej prawdy , która może nas zaboleć. Żyj pełnią życia i otwórz się na ludzi nie wszyscy są źli. Pozdrawiam.