Reklama:

Szukam dziewczyny z epi? (116)

Forum: Padaczka

gość
10-04-2015, 19:41:08

Super czwarty raz wklejasz ten sam tekst, w którym przedstawiasz ludzi chorych na epi jak kogoś gorszego nic niewartego człowieka. Zmień retorykę swoich wypowiedzi i z racji tego przestań obrażać innych piszących na tym forum. Każdy chory na epilepsję ma swoje problemy tak jak ty i robi wszystko by się im nie poddawać tylko je pokonywać i nikomu nie jest lekko żyć z takim schorzeniem, bo jak wiesz epilepsja jest dość specyficzną chorobą, która potrafi nieźle namieszać. Jestem chory na epi i się tego nie wstydzie nic na to nie poradzę, że akurat mnie ta choroba dotknęła. Staram się żyć normalnie mimo utrudnień, Ty chorujesz na epi i nic pewnie po za tym , ja natomiast jeszcze oprócz epi mam niedowład prawostronny, z którym też muszę się zmagać. Nie pisz, że ktoś jest pseudo epi bo przecież poza forum tej osoby nie znasz i nie wiesz z czym musi się zmagać w codziennym życiu. To forum służy po to by ludzie się wspierali i pomagali sobie a nie po to by się obrażać za kilka niefortunnych słów a czasami napisanie dość niewygodnej prawdy , która może nas zaboleć. Żyj pełnią życia i otwórz się na ludzi nie wszyscy są źli. Pozdrawiam.
gość
11-04-2015, 05:57:53

Ja nie nabijam się z osób z epilepsją i nie mam zamiaru dyskutować z osobami które aż cieszą się utrudniając życie ludziom z epi.Bijcie sobie brawo,potraficie to robić również zabierając takim ludziom renty i pozostawiając bez środków do życia.Szukam tylko dziewczyny z epi i proszę o niewpisywanie się osób niechcących kontaktu.Nokian
gość
11-04-2015, 07:06:17

Robisz się nudny powtarzając te same posty i obwiniając wszystkich za wszystko.
Komentatorka
11-04-2015, 07:12:57

zax 2015-04-11 09:06:17
Robisz się nudny powtarzając te same posty i obwiniając wszystkich za wszystko.
Myślisz, że ktokolwiek z nas rozumie o co temu człowiekowi chodzi?
Ja bez cienia złosliwości zaproponowałam mu rozmowę z kimś bliskim albo z psychologiem, bo widać, że ma problemy ze sobą i samoakceptacją, a on w kółko to samo.
gość
11-04-2015, 07:40:41

Barbaro, zax, xmartu
Ten człowiek jest śmierdzącym leniem. Mając 35 lat pisze, że jest bez środków do życia? A dlaczego nie pracuje? Ja z moją "ciężką przyjaciółką" przepracowałam 19 lat i w tej chwili, będąc na emeryturze nie mogę się odnaleźć. Nie rozumiem lenia. Jako kobieta, mająca rodzinę przepracowałam 37 lat i 3 m-ce.
A ten co, szuka kogoś kto go będzie utrzymywał?
Ma pretensje do ZUS, że odmówił mu renty, a jakim prawem tą rentę miał mu przyznać?
Co, z moich składek czy składek innych którzy przepracowali w swoim życiu na dwóch etatach, tak na dwóch, gdyż praca zawodowa i rodzina to są dwa etaty, masz otrzymywać tą rentę?
Chłopie weź się za jakaś pracę, nie siedź tylko przy komputerze i nie wklejaj swoich bzdurnych postów, idź do pracy, zarób i będziesz miał środki na utrzymanie siebie.
Nie bądź pasożytem, z twoich bzdurnych postów wynika, że nim jesteś.
Szukasz dziewczyny, a powiedz mi jak chcesz utrzymać rodzinę?
Alicja
Komentatorka
11-04-2015, 08:02:21

Alicjo - już na początku go pytałam, czy szuka partnerki, czy raczej opiekunki. Raczej tej drugiej.
Zupełnie się z Tobą zgadzam
gość
11-04-2015, 11:28:45

Pewnie, najprościej jest kogoś oskarżać za niepowodzenia życiowe niż wziąć sprawy w swoje ręce i poszukać rozwiązania własnych problemów.
gość
11-04-2015, 15:09:06

JESTEŚCIE WSZYSCY PRZYKŁADEM NISKIEJ INTELIGENCJI. POWODZENIA WSZYSTKIM W ŻYCIU I SKORZYSTAJCIE Z USŁUG PSYCHIATRY ,NOKIAN NIE DYSKUTUJ Z NIMI.
gość
11-04-2015, 15:14:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-04-2015, 15:15:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: