Reklama:

Stwardnienie boczne zanikowe SLA - prosze o pomoc (136)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-07-2014, 16:40:05

Gość 2013-12-13 22:10:19
Jestem jedną z osób wyleczonych z boleriozy i sm w vita-medica w Siedlcach.Polecam
Niestety to nie to. A jeżeli to marketing szeptamy, to słaby pomysł i nie ten wątek.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
15-08-2014, 06:40:34

Gość 2014-07-27 16:01:31
Moja zona na ta chorobe chorowala okolo 4 lat ...bylem w tym czasie jedynym opiekunem ,wiec mam doswidczenie w opiece i jak postepowac z chorym ..oczywiscie trudno tu o pomoc poniewaz jest to choroba nieuleczalna ...objawy tej choroby od poczatku do konca wrecz ksiazkowe
Początkująca
15-08-2014, 07:10:15

Moj maz ma te sama chorobe Prosze o kontakt jesli to mozliwe Dziekuje
Początkująca
15-08-2014, 11:31:31

Gość 2014-07-27 16:01:31
Moja zona na ta chorobe chorowala okolo 4 lat ...bylem w tym czasie jedynym opiekunem ,wiec mam doswidczenie w opiece i jak postepowac z chorym ..oczywiscie trudno tu o pomoc poniewaz jest to choroba nieuleczalna ...objawy tej choroby od poczatku do konca wrecz ksiazkowe
gość
27-08-2014, 17:59:46

Mój tata żyję z ta choroba 12 lat i nie ma lęku który powtórzyła ta chorobę. Zapewnijcie swoim bliskim spokój tylko tego teraz potrzebują.
gość
03-09-2014, 09:03:20

jesli nie macie nic przeciw medycynie niekonwencjonalnej i maz nie boi sie akupuntury prosze pojechac do lekarza neurologa z Białorusi - Igor Sołowiov. przyjmuje w Warszawie na Ursynowie. W tej chorobie dochodzi bo zaburzen w metabolizmie białek, czego przyczyna moga byc toksyny lub reakcja autoagresji w organizmie , co zakłóca prace mózgu i calego układu nerwowego. Poprzez akupunkture, odtrucie organizmu, odkwaszenie, eliminacje pewnych produktow mozna spróbowac "obudzic mózg" i przesterowac go na własciwe funkcjonowanie. Nie zagwarantuje Wam wyleczenia, ale mozecie spróbowac oczyścic orgaznizm - to nie zaszkodzi nikomu. Jasli chcecie sie dowiedziec wiecej prosze o maila - podam dokładne namiary i ceny wizyt. Mój adres: amdg@o2.pl, Agnieszka Skopowska. pozdrawiam
gość
18-09-2014, 17:31:54

Moja koleżanka choruje na tę straszną chorobę. Znalazłam w internecie informacje na temat leku, który nazywa się ADEPEND (NALTREKSON) w małych dawkach. Nie wiem, czy pomaga czy nie, ale wśród chorób, które rzekomo leczy wymieniono SLA. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?
gość
30-01-2015, 19:44:58

Tylko Vita-Medika w Siedlcach,pan Krzysztof wszystkich stawia na nogi bez drogich leków.Korzystamy całą rodziną i wysłaliśmy wielu znajomych którym nie pomogła medycyna konwencjonalna.Polecam gorąco wszystkim którzy stracili już nadzieję na wyzdrowienie.
gość
23-05-2015, 08:55:54

Vita-Medica, jeździłem z żoną chorą na boreliozę może 20 razy byliśmy tam.
Pan Krzysztof to jest wielki aktor dla niego wszystkie choroby są do wyleczenia jednak mojej żonie nie pomogło!
Mimo zapewnień, że następnym razem będzie lepiej i następnym..., że jeszcze raz i borelioza zniknie.
Wielka ściema naciąganie chorych ludzi.
Nie chcem odbierać nikomu nadziei, ale moim zdaniem Pan Krzysztof oszukuje ludzi, i żeruje na ich chorobach i nieszczęściu!
A jego Vita-medica robi ogromny obrót pieniędzmi!
Zażądajcie paragon od nich, jak uświadomicie sobie, że wydaliście 10-20.000 zł za puste słowa, to z tymi paragonami zawsze możecie pójść do sądu!
gość
29-06-2015, 12:47:54

To nieprawda, ze nie wiadomo skad sie biora choroby - wiadomo komu na reke takie teksty, albo kolejne, ze sa nieuleczalne. Ja uslyszalam to samo i zaczelam od oczyszczania organizmu dieta dr Dabrowskiej, pieknie sie oczyscil organizm, zmienilam styl zycia odstawilam cukier, gluten,mleko na poczatku tez mieso, zniknely bole, rozjasnil sie umyl ale poglebily sie moje nietolerancje pokarmowe i wtedy zrozumialam, ze nie wyleczyly sie moje nieszczelne jelita, ktore nadal przepuszczaly antygeny i niestrawione bialka do krwiobiegu I TO JEST PRZYCZYNA WSZYSTKICH CHOROB. A powstaje z braku KOLAGENU, z ktorego zbudowane sa TKANKI LACZNE, w naszym organizmie. Tkanki laczne - lacza, kazda nasza komorke, slabe tkanki laczne - slabe narzady (jelita, zyly itd). Najlepszy kolagen to rosol gotowany na kosciach od 12 do 48 godz (nie z przemyslowych hodowli). Pilam przez 1,5 m-ca i ustapiy wszystkie nietolerancje (wczesniej po zjedzeniu odrobiny bialego sera - kazeina mialam rzut RZS) teraz moge jesc wszystko, skutki uboczne przybieranie na wadze ; ). Polecam serdecznie, zregenerowac tkanki laczne klagenem (rosol lub suplementy dr Raha, ten zajmuje sie leczeniem komorkowym), pic swiezo wycisniete soki (marchew, czerwony burak, jablko), surowki salatki, jesc wartosciowy pokarm, odrzucic przetworzony sklepowy, czytac sklad kazdego produktu (zdziwicie sie czym nas karmia a raczej faszeruja), mozna zastosowac urynoterapie byle nie leki. Po 2latach i 3 m-cach jestem zdrowa, szczesliwa, i czuje sie lepiej niz moje piekne mlode dzieci. Jedzenie sprawia, ze jestesmy chorzy i jedzenie moze sprawic, ze calkowicie wyzdrowiejemy. Za duzo mamy korporacji i miliardowe zyski, zeby ktorakolwiek przyznala, ze w tak prosty i banalny sposob mozemy byc calkowicie zdrowi. Od 2 lat nie lyknelam ani 1 tabletki klade sie bez bolu i budze sie bez bolu a mam 55 lat i zeby nie bylo, ze ja nie chora bylam ok 4 lat leczylam sie medycyna konwencjonlna bylam wrakiem czlowieka, leki tylko ten stan pogarszaly, owocem tego leczenia jest endoproteza. Balam sie, ze tej operacjii nie przezyje dlatego chcialam sie do niej przygotowac i.....opisalam na poczatku : )

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: