Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-09-2011, 13:35:43

Moim zdaniem udaj sie szybko do jakiegoś Prawnika jak najszybciej,napewno udzieli ci pomocnych rad,nie zwlekaj z tym bo ja sama nie wiem jak mam ci pomoc.Bardzo ci wsółczuje z powodu żony,jest to bardzo przykre ale musismy trzymac sie wszyscy,co nas nie zabije to nas wzmocni:)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
gość
23-09-2011, 14:08:39

Kondolencje z powodu odejscia zony, bardzo wspolczujemy.
Powinienes zwrocic sie do Rzecznika Praw Obywatelskich, ta sprawa jest w ich kompetencji, oni maja prawnikow.Vega
Forumowiczka
23-09-2011, 16:28:46

witam! ja bym walczyła! tym bardziej,ze potwierdzili założenie polisy i wzięli kasę.Mam nadzieję,że się uda ,przecież tam też pracują ludzie ,którzy powinni zrozumieć,że w takiej chwili człowiek nie myśli o sprawach urzędowych.Powodzenia.
gość
23-09-2011, 18:15:45

zieki Wam Vega Kowalowa i gosia... nie zostawie tego tak własnie napisałem jeszcze raz do Hestii i jesli znowy odmówią wystepuje na droge sądową. Pomysle jeszcze nad Rzecznikiem Praw Obywatelskich...
i nad Rzecznikiem Ubezpieczonych.

Wspomagam Was w bólu modlitwą... i dam znać jak sie to skończy.
gość
23-09-2011, 18:24:20

Darek - do czasu ubezwłasnowolnienia mojego chorego, które zazwyczaj trwa nie krócej niż 8 m-cy, a wnaszym przypadku było to 13 m-cy, byłam doradcą tymczasowymy ustanowionym przez Sąd Cywilny Wydz. Rodz.Opiek. na czas trwania ubezwłasnowolnienia, oczywiście na mój wniosek. Uważam, że Twoja pozycja nie jest przegrana, ale niestety sprawa musi oprzeć się o sąd. Podaj Hestię do sądu, napewno we wniosku odmownym będziesz miał pouczenie w jakim czasie i gdzie możesz wkroczyć na drogę sądową. Masz opłaconą składkę, czy Hestia zwróciła Ci tę składkę?, jeśli nie, to co ? pieniądze biorą od osoby z którą nie mają podpisanej umowy? Pieniądze wzieli, czyli zawarli umowę, sprawa nie jest przegrana. Powodzenia.
Początkująca
23-09-2011, 18:39:28

Bardzo mi przykro z powodu żony. Też jestem zdania, że trzeba udać się do prawnika. W Hestii pracują ludzie, ale oni tam pracują więc trzymają się sztywno procedur. Nie lubią rozgłosu, więc jeżeli prawnik zagrozi tylkopostępowaniem sądowym - sprawę będą chcieli załatwić polubownie. Trzymaj się.

Polecam stronę z testem na raka http://***/457news.php
Początkująca
23-09-2011, 18:42:17

Treść zablokowana przez moderatora

gość
23-09-2011, 18:45:42

Gość 2011-09-23 20:15:45 zieki Wam Vega Kowalowa i gosia... nie zostawie tego tak własnie napisałem jeszcze raz do Hestii i jesli znowy odmówią wystepuje na droge sądową. Pomysle jeszcze nad Rzecznikiem Praw Obywatelskich...
i nad Rzecznikiem Ubezpieczonych.

Wspomagam Was w bólu modlitwą... i dam znać jak sie to skończy.

Nie ma za co dziekowac jak najszybciej załatw ta sprawe mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem trzymam kciuki:)

Pozdrawiam Karola
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
Forumowiczka
23-09-2011, 19:19:36

Karola ma rację,bez podziękowań w końcu po to tu jesteśmy aby sobie pomagać i wspierać,doświadczyłam tego na własnej skórze jak to pomaga.Powodzenia!
gość
23-09-2011, 20:52:19

Dobry wieczór

Dzisiaj mam ciężki dzień,Michał załapał jakiejś biegunki ja także wydaje mi sie ze moze cos ja przyniosłam.Michała napoiłam siemieniem lnianym,a ja sobie jakos radze boli mnie brzuch,jemu zreszta też bąbluje,jak jutro bedzie tak atakował to bede musiała podać mu węgiel zeby pupki sobie nie odparzył i sie nie odwodnił.Dostaje picia duzo wiecej niz jedzenia dzisaj nawet kolacji nie chciał,nie wmuszałam mu jutro kleik jakis na ryzu i heja.Wogóle jakis nie spokojny,buziakow nie dawał mi dzisiaj odwracał głowe jak by był obrazony na mnie.Ale wydaje mi sie moze ze go brzuchol boli biedaczka mojego.Zobaczymy co bedzie jutro,boje sie nocy jak by zrbił niespodzianke to mnie nie obudzi bo nie mowi a do rana do bedzie zapalenie pupska:(

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: