Spiesze wesprzec finansowo pania , opiekunke Oliwki. Bardzio prosze nie miec obiekcji, ta pomoc oferuje z serca, gdyz sama bedac 6-latka mialam trudne dziecinstwo, mama zmarla , ojciec nie znal alkoholu, lecz nie radzil sobie z wychowaniem 4 dzieci oddano mnie do Domu Dziecka w Aninie ul Podlesna tam gdzie obecnie p. Ewa zalozyla fundacje dla dzieci " A KOGO"
Fundacja ma takie same zasady dzialania jak wszystkie inne.Ludzie moga wplacac sumy pieniezne na subkonto imienne, moga ofiarowac 1% podatku z przeznaczeniem na dziecko ze wskazaniem dla kogo.
Bede czekac na pani odpowiedz chociaz wiem jak bardzo pani jest zajeta i ma ograniczony czas aby tutaj ciagle pisac.Dobra prace pani wykonuje, wielkie serce ma pani dla swojej chrzesniaczki.
Podam troche informacji- adres Fundacji A kogo-
Warszawa-Anin ul. Podlesna 4 tel. 22 - 832-1913
E mail- fundacja@akogo.pl
Mam tez numer konta na ktore bedziemy wplacac , ale to dopiero jak Oliwka bedzie miec swoje subkonto w banku.
Najtrudniejsza sprawa to porozmawiac z matka , zeby zarejestrowala corke w fundacji. Jesli pani jej wytlumaczy , jak to zalatwic i przypilnuje to mam nadzieje akcja ruszy . Pozdrawiam Vega