Gratulacje Grzesiek!!!!
Paula
Gość 2011-08-20 22:27:28 Ty Karolina masz zlote serce, szczera , zyczliwa , nie ma w Tobie zawisci i zazdrosci co widac u innych niestety. Podzielisz sie wiadomosciami jak i gdzie zalatwic pomoc dla chorego ,gdzie uzyskac pomoc z fundacji, do kogo mozna zapukac w kazdej waznej dla chorego sprawie. Dziekuje
Gość 2011-08-21 19:16:34 Jeszcze mam pytanie apropo grupy inwalidzkiej. Jesteśmy w fazie załatwiania ubezwłasnowolnienia. Czy w związku z tą grupą przysługuje więcej praw dla takiej osoby? Piotrusiem opiekuje się jego mama, która zrezygnowłla z pracy aby się nim zajmować, czy jeśli udało by się uzyskać tą grupę ona dostałaby wsparcie materialne?
A jak wygląda kwestia wolontariuszy? My sie staraliśmy aby przychodzili ale nic nie wyszło i opłacamy masażystów i logopedów ale to są takie koszty że boimy się że masze środki mogą się nie długo wyczerpać
Gość 2011-08-21 19:39:50 Czy słyszeliście o profesorze Talarze? co o tym myślicie?
Przepraszam że tyle piszę ale jestem "nowa" i szukam pomocy wszędzie ale Wy chyba mnie rozumiecie.
Madzia
Gość 2011-08-21 19:39:50 Czy słyszeliście o profesorze Talarze? co o tym myślicie?
Przepraszam że tyle piszę ale jestem "nowa" i szukam pomocy wszędzie ale Wy chyba mnie rozumiecie.
Madzia
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.