Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-08-2011, 17:10:34

Gratulacje Grzesiek!!!!
Paula
gość
20-08-2011, 20:27:28

Ty Karolina masz zlote serce, szczera , zyczliwa , nie ma w Tobie zawisci i zazdrosci co widac u innych niestety. Podzielisz sie wiadomosciami jak i gdzie zalatwic pomoc dla chorego ,gdzie uzyskac pomoc z fundacji, do kogo mozna zapukac w kazdej waznej dla chorego sprawie. Dziekuje
gość
20-08-2011, 20:44:13

Gość 2011-08-20 22:27:28 Ty Karolina masz zlote serce, szczera , zyczliwa , nie ma w Tobie zawisci i zazdrosci co widac u innych niestety. Podzielisz sie wiadomosciami jak i gdzie zalatwic pomoc dla chorego ,gdzie uzyskac pomoc z fundacji, do kogo mozna zapukac w kazdej waznej dla chorego sprawie. Dziekuje

Witam

Dziekuje za ciepłe słowa.Tak jak już pisałam wiem tyle co sama załatwiam z tesciową,trzeba sie wszystkiego łapać i chodzić do bolu oni muszą pomagać,trzeba byc natarczywym jak to mowi moja tesciowa bo bez namolnego łażenia nie da sie nic załatwić bo taka jest prawda dla nich czyli tych urzedasow ludzie w stanie wegetacji sa juz martwi najlepeij juz sie nimi nie zajmowac zostawic oddac do jakiegos hospicjum na pewna smierc.Trzeba walczyc z biurokracja,sami dal siebie to zbijaja kokosy a zwyklym szarym ludziom nie maja ochoty pomagac.Ale to jest nasza kochana Polska.
gość
21-08-2011, 16:56:58

Bardzo Wam dziękuję.My już część rzeczy załatwialiśmy na własny koszt , ponieważ tak było szybciej. Na pewno udam się do NFZ i zobaczę co da się zrobić w sprawie pieluch, na dzień dzisiejszy dostajemy 30 na miesiąc oraz odżywianie pozajelitowe.Jeśli usłyszycie o czymś to bardzo proszę o kontakt, może ja mogłabym także w czymś pomóc? jeszcze raz dziękuję
Madzia
gość
21-08-2011, 17:16:34

Jeszcze mam pytanie apropo grupy inwalidzkiej. Jesteśmy w fazie załatwiania ubezwłasnowolnienia. Czy w związku z tą grupą przysługuje więcej praw dla takiej osoby? Piotrusiem opiekuje się jego mama, która zrezygnowłla z pracy aby się nim zajmować, czy jeśli udało by się uzyskać tą grupę ona dostałaby wsparcie materialne?
A jak wygląda kwestia wolontariuszy? My sie staraliśmy aby przychodzili ale nic nie wyszło i opłacamy masażystów i logopedów ale to są takie koszty że boimy się że masze środki mogą się nie długo wyczerpać
gość
21-08-2011, 17:39:50

Czy słyszeliście o profesorze Talarze? co o tym myślicie?
Przepraszam że tyle piszę ale jestem "nowa" i szukam pomocy wszędzie ale Wy chyba mnie rozumiecie.
Madzia
gość
21-08-2011, 18:52:00

Gość 2011-08-21 19:16:34 Jeszcze mam pytanie apropo grupy inwalidzkiej. Jesteśmy w fazie załatwiania ubezwłasnowolnienia. Czy w związku z tą grupą przysługuje więcej praw dla takiej osoby? Piotrusiem opiekuje się jego mama, która zrezygnowłla z pracy aby się nim zajmować, czy jeśli udało by się uzyskać tą grupę ona dostałaby wsparcie materialne?
A jak wygląda kwestia wolontariuszy? My sie staraliśmy aby przychodzili ale nic nie wyszło i opłacamy masażystów i logopedów ale to są takie koszty że boimy się że masze środki mogą się nie długo wyczerpać

Witam

Tak wiec po otrzymaniu grupy inwalidzkiej niby sie należą srodki pomocnicze,dotacje do rehabilitacji tez.Powiem szczerze ze jeszcze tego nie załatwiałam.Tesciowa takze zwolnili z pracy,takze jestesmy w trakcie ubezwłasnowolnienia tymczasowego Michała,tesciowa stara sie teraz o opieke nad Michałem jako matka pieniazki sa bardzo małe bo to chyba jest 500 zł,ale jak ja pracuje ktoś musi zajać sie Michałem.Są specjalistyczne ośrodki pomocy osobą niepełnosprawnym to zależy od miejsca zamieszkania tak wiec nic wiecej nie pomoge bo nie wiem w jakim miescie miszkacie i co tam działa:)
gość
21-08-2011, 18:55:05

Gość 2011-08-21 19:39:50 Czy słyszeliście o profesorze Talarze? co o tym myślicie?
Przepraszam że tyle piszę ale jestem "nowa" i szukam pomocy wszędzie ale Wy chyba mnie rozumiecie.
Madzia

Madziula

Jestem w stałym kontakcie z profe***m Talarem jeżeli chcesz namiary na profesora prześle ci na mAILA PROSZE TYLKO PODAC MI GO:)_
gość
21-08-2011, 18:55:17

Gość 2011-08-21 19:39:50 Czy słyszeliście o profesorze Talarze? co o tym myślicie?
Madzia

Madziula

Jestem w stałym kontakcie z profe***m Talarem jeżeli chcesz namiary na profesora prześle ci na mAILA PROSZE TYLKO PODAC MI GO:)_
gość
21-08-2011, 19:25:17

Cyba z nieba mi spadłaś.
magdalenaritter@wp.pl
A możesz mi powiedzieć coś więcej o profesorze?
Jesteśmy z Poznania i okolic
Madzia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: