Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-04-2010, 19:45:14

Witam wszystkich.
W czwartek tj. 22 kwiatnia zmarł mój tata :( - a wszystko szło tak dobrze :( :( :(

Pozdrawiam
GosiaczekTM
gość
24-04-2010, 19:59:44

Dziekuje za wiadomosc o ubezwlasnowolnieniu nie myslalam ze to tak dlugo trwa ale nie mam innego wyjscia moze z tymczasowym sie uda maria
gość
25-04-2010, 08:02:56

Darek i Gosiaczek TM serdeczne wspolczucia z powodu smierci bliskich wam osob. Pomodle sie dzis za ich dusze aby doznaly odkupienia wiecznego.
gość
25-04-2010, 11:32:37

Gosiaczek, Darku - bardzo mi przykro.
Tak ciezko zrozumiec jest wyroki Pana Boga...

Jedni odhodza, inni sie budza (Aga bardzo sie ciesze ze mama sie wybudza, powodzenia i duzo sily na kolejne trudne mimo wszystko meisiace walki) ... a inni mecza sie i mecza i ani w ta ani w ta .... zawieszeni gdzies meidzy zyciem a smiercia taki nasz los....
pozdrawiam
Megi
Forumowicz
25-04-2010, 14:28:39

Gość 2010-04-24 21:45:14 Witam wszystkich.
W czwartek tj. 22 kwiatnia zmarł mój tata :( - a wszystko szło tak dobrze :( :( :(

Pozdrawiam
GosiaczekTM

Przykro mi.. trzymaj się.
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
25-04-2010, 20:17:04

Gosiaczek i Darku - serdeczne wyrazy współczucia przyjmijcie od Marychaj

Aga - bardzo dobra wiadomość, trzymajcie się obie w dążeniu do zdrowia. Wytrwałości i samozaparcia Wam życzę.
gość
25-04-2010, 20:49:37

Witam, jestem pierwszy raz na forum. Mój najukochańszy ojciec miał wczoraj kolejny zawał.... Stan krytyczny. Jest pod respiratorem i jeszcze dodatkowo 5 urządzeń ma podpiętych.... Lekarze wprowadzili go w stan śpiączki farmakologicznej. pojawiły się u ojca drgawki całego ciała, podobno jest to objaw uszkodzenia wskutek niedotlenienia... Ma być wybudzany w przyszłym tygodniu, ale rokowania lekarze dają przerażająco małe... rozsypałam się na 1000 kawałków;w, jedynie nadzieję mam w całości. Czy jest szansa, że mój tata mnie słyszy?
gość
26-04-2010, 21:34:26

Gość 2010-04-23 23:31:38 Aga,

my za konsultację Damiana zapłaciliśmy 500 zł, było to w marcu br.

pozdrawiam cieplutko
Ola

Olu, mam do Ciebie dwa pytania - jak wyglądają takie konsultacje i gdzie profesor przyjmuje (prowadzi jakąś prywatną klinikę?) ?

Do Darka i Gosi - wyrazy współczucia z powodu utraty bliskich.
Pozdrawiam,
Dominika
gość
26-04-2010, 21:39:13

Proszę Was o opinię i informacje na temat "Votum" w Krakowie.
Z góry dziekuję.
Dominika.
gość
27-04-2010, 08:14:42

Gość 2010-04-25 22:49:37 Witam, jestem pierwszy raz na forum. Mój najukochańszy ojciec miał wczoraj kolejny zawał.... Stan krytyczny. Jest pod respiratorem i jeszcze dodatkowo 5 urządzeń ma podpiętych.... Lekarze wprowadzili go w stan śpiączki farmakologicznej. pojawiły się u ojca drgawki całego ciała, podobno jest to objaw uszkodzenia wskutek niedotlenienia... Ma być wybudzany w przyszłym tygodniu, ale rokowania lekarze dają przerażająco małe... rozsypałam się na 1000 kawałków;w, jedynie nadzieję mam w całości. Czy jest szansa, że mój tata mnie słyszy?

Hej , wiem coś o tym i piszę bo chciałabym Ci pomóc i przygotować Cię na to co Cię czeka. Przede wszystkim musisz pamiętać , że każdy przypadek tego typu jest inny gdyż po niedotlenieniu mózgu wychodzi najgłębiej skrywana natura człowieka.
Mój tata jest takim przypadkiem, próbujemy się z nim uporać od września zeszłego roku.Miał ostry zawał serca po czym doszło do 30 minutowego zatrzymania krążenia. konsekwencją tego było niedotlenienie mózgu. Minęło zaledwie pół roku tata zdążył się wybudzić za śpiączki stanąć na nogi i żyć. Obecnie znajduje się po raz drugi w szpitalu psychiatrycznym. Jeżeli chciałbyś uzyskać pomoc to odpowiem i podpowiem Ci co i jak . pyszarda@amorki.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: