Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-01-2010, 13:12:37

Gość 2010-01-26 07:00:34 dziękuje wszystkim za kondolencje mimo iż mój śpioch odszedł do krainy wiecznego snu i już nie cierpi i nic go nie boli to będziemy z (eluą) pisać na tum forum i dzielić się z innymi swoimi doświadczeniami bo dopiero teraz wiem jak bardzo były to dl anas ważne i cenne rady

SEBASTIAN syn spiocha
gość
29-01-2010, 14:46:58

do Curry: wyrazy ogromnego współczucia, trzymaj się dzielnie pozdrawiam

A teraz o nas :)
Wróciłam z tatą z rehabilitacji w Juraszu :) rehabilitacja super, ludzie bardzo mili, tak jak Grzesiu tutaj pisał pielegniarki pomagają, przekręcają na boki nawet w nocy. Tata mój miał codziennie masaże na całym ciele, prace z panią psycholog i logopedą, krioterapie, skanlab i prady, zajęcia na sali ćwiczeń gdzie najważniejsze został tata spionizowany a pózniej był też pionizowany na stole erigo gdzie stał a nogi mechanicznie mu chodziły wyglądało to tak jakby sam chodził- widok suuuper aż filmik nagrałam na pamiątkę :) lekarze mówili że tata jest w dobrej formie. Po powrocie wszyscy mówią że widać poprawe tata pokazuje czego się tam nauczył, trzyma sztywno głowe, zaczął podnosić plecy.

A teraz najwazniejsze doradzcie mi do jakiego jeszcze ośrodka rehabilitacyjnego warto udać się.

Pozdrawiam
GosiaczekTM :)
gość
30-01-2010, 09:10:16

Witam wszystkich chcę powiedzieć że nadal czytam co u Was słychać. Elua.
gość
30-01-2010, 09:17:44

Pisałam wcześniej razem z mężem ale nasz wpis się nie pojawił mimo że pisaliśmy 2 razy mam pytanie czy ktoś ma potrzebę zakupu łóżka na pilot podnoszone góra dół i oparcie tak samo do tego materac i materac wielokomorowy przeciw-odleżynom . Mamy też kliny pod plecy i na nogi i poduszki z gorczycą. Ciężko mi pisać o tym ale mama chce to sprzedać już bo przypomina tatę. Jeśli jest ktoś chętny proszę o wpis na forum. Daliśmy za to ok 1000zł mama chce sprzedać za 500zł . Elua.
gość
30-01-2010, 17:12:11

Elua a czy mogłabyś mi wysłać zdjęcia tego łózka to mój meil gosiaczektm@wp.pl

Pozdrawiam
GosiaczekTM
gość
31-01-2010, 13:13:19

Gosiaczek TM jak możesz to zadzwon w sprawie tego łóżka 603 984 442 pytaj o SEBASTIANA
gość
31-01-2010, 20:17:14

Gosiaczek w poniedziałek to jest 01 02 mój siostrzeniec wyśle Ci te zdjęcia bo ja nie umie tego zrobić
SEBASTIAN
Forumowicz
31-01-2010, 22:13:44

Hej. Witam szanownych forumowiczów.
Z 2 miesiące nie miałem możliwości czytania forum,co nadrabiam. Wszystkim dobrego 2010go roku -nie miałem jak Wam wcześniej tego życzyć.

@ Curry trzymaj się, przykro mi.
@ aNka pozdrowienia i też się trzymaj.
@ agag dzięki,pozdrawiam i Tomek zarąbiście sobie poczyna
@ GosiaczekTM no widać nic się tam nie zmieniło bo ja tam byłem w maju 2007
@ pysiakmaxi hej trzymaj się

Pozdr wszystkich
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
01-02-2010, 08:44:00

Gosiaczek,
Ty bylas z tata w Juraszu 3 tygodnie? Zmienily sie turnusy? Nie trwaja juz 6 tygodni?
Pozdrawiam
Paula
gość
01-02-2010, 12:33:56

Witam,
Paula teoretycznie to turnus trwa cztery tygodnie ale został skrócony do trzech tygodni. Tam co chwila się coś zmienia.

Grzesiu, Ty jesteś obcykany z tymi ośrodkami rehabilitacji jakie doradziłbyś mi abym odwiedziła z tatą, mamy drugi termin już w Juraszu ale do tej pory jeszcze gdzieś warto byłoby jechać. Tylko mam prośbę jak możesz to napisz mi konkretną nawę i miasto.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko
GosiaczekTM :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: