Olu twoje wyobrażenia nie są przesadzone.
Gość 2010-02-04 09:00:34 ... Grzesiu... wiem, że znieczulica i zgony to norma. Ja się nastawiam na najgorsze, jednakże mam przed oczami obraz taty jak się dusi i nikogo nie ma albo jak serduszko przestaje mu bić a pielęgniarki nic nie robią, bo takich osób się już nie reanimuje i umiera w cierpieniu. Przepraszam za te słowa, Wiem, że niektórym popsuję w tym momencie nastrój, no ale niestety. Po ostatniej wizycie mam takie wyobrażenia. Może przesadzone, ale jednak.
Ola
grzesiek_81 2010-02-04 10:38:29
Hej. Właśnie o tym mówie. Pamiętam jak dawno temu leżałem sam na sali,dzwonka po pielęgniarki nie było z resztą ręca i tak miałem nie władne. Budze się w nocy(miałem rurkę) a tu tyle się w rurce nazbierało wydzieliny,że nie dośc tego że super głośno charczałem to ledwo oddychałem i do tego ciężko. Drzwi otwarte na korytarz.W myślach prosze by ktoś zajrzał.... Dosłownie nie mogłem oddychać i tak leżałem z pare godzin (miałem zegarek tak,bym go widział) Już siódme poty mi wyszły,odgłos łomotania serca w uszach i myślałem,że zejdę w końcu. I modliłem się o odessanie. Ale gdzie tam! Dopiero przypadkiem szedł w nocy lekarz korytarzem bo miał nocny dyżur na innym oddziale. Uslyszal jak oddycham,i zajrzał alleluja!!
Pozdr
grzesiek_81 2010-02-04 10:38:29
Hej. Właśnie o tym mówie. Pamiętam jak dawno temu leżałem sam na sali,dzwonka po pielęgniarki nie było z resztą ręca i tak miałem nie władne. Budze się w nocy(miałem rurkę) a tu tyle się w rurce nazbierało wydzieliny,że nie dośc tego że super głośno charczałem to ledwo oddychałem i do tego ciężko. Drzwi otwarte na korytarz.W myślach prosze by ktoś zajrzał.... Dosłownie nie mogłem oddychać i tak leżałem z pare godzin (miałem zegarek tak,bym go widział) Już siódme poty mi wyszły,odgłos łomotania serca w uszach i myślałem,że zejdę w końcu. I modliłem się o odessanie. Ale gdzie tam! Dopiero przypadkiem szedł w nocy lekarz korytarzem bo miał nocny dyżur na innym oddziale. Uslyszal jak oddycham,i zajrzał alleluja!!
Pozdr
Gość 2010-02-08 11:51:49
Grzesiek to nie był lekarz tylko twój Anioł
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.