Cześć wszystkim długo nie odwiedzałam forum. Chce się z wami podzielić dobrymi wiadomościami mój teść zaczyna mówić wydobywa dzwieki z siebie coraz mocniej udaje mu sie odpowiedzieć sensownie na pytania czego do tej pory nie było . Denerwuje sie gdy nie moge go zrozumieć ale próbuje nawet mówić całymi zdaniami co sie jeszcze zlewa w jedną całość ale wszystko to osiąga sam bez logopedy miał rehabilitację bierną a teraz musimy czekać na nowy rok bo na fundusz nie ma juz kasy więc opłacamy mu prywatnie jak się da . Nie widział mojej siostry 4 i pół miesiąca i na jej widok wymienił jej imię to naprawdę szok jak on sobie radzi . Mam pytanie używamy ultra flexy cewniki zewnętrzne i zrobiła sie odłeżyna jak sobie z tym radzić bo jak załozymy wewnętrzny na okres zagojenia to zaraz jest temperatura. A teść chce sobie cewniki ściagać i nie bardzo jesteśmy zadowoleni z tych flexów bo spadaja czy zna ktoś jakieś lepsze cewniki zewnętrzne bo bez cewnika też zle bo tata szarpie pampersa i sie wszystko wylewa. Elua.