Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-10-2009, 19:15:54

Jameska mój teść jest bez kontaktu i nie jesteśmy w stanie sie z nim umówić żeby dał nam znać że chce mu się siku. Ale dziękuje za wiadomości na temat tych cewników bo teraz to jest koszmar. Elua.
Początkująca
24-10-2009, 11:11:50

Witam wszystkich. Forum czytam juz ponad rok czasu. Wtedy właśnie mój chłopak miał udar i zaczeło się to całe piekło... W sumie w szpitalu był pół roku, był to okres przez pierwsze 3 miesiące pełen łez i niepewnosci. Nie chcę się za bardzo rozdrabniać, ale chciałabym wszystkim dodać nadziei. Aktualnie mój chłopak próbuje chodzić, mówi chociaz jest to mowa dyzartyczna( ale coraz lepsza), powoli wrócił do siebie ( całe szczescie z pamiecią nie moał zadnych problemów). Niestety to proces bardzo długi, lekarz mówi, ze w jego przypadku gdzies po 3 latach zacznie w miare normalnie funkcjonować, ale najważniejsze, że nigdy nie straciłam nadziei, chociaż już go prawie straciłam. Wiadomo, ze jest młody i jego organizm szybciej się regeneruje, jednak uszkodzenia jakich doznał powinny według lekarzy sprawić najgorsze... A tu jednak wszystko powolutku idzie naprzód!!! Szybko ten rok minął i był to najgorszy okres w moim życiu,ale przetrwalismy... Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania to smiało! moze jestem młoda,ale uwierzcie, ze doświadczenie jakie zdobyłam przez ten czas sprawia, że coraz częscie myslę o następnym kierunku studiów:) Pozdrawiam i życzę wytrwałości!!!
Wtajemniczony
24-10-2009, 13:40:06

Witajcie kochani. Bardzo długo mnie tu nie było ale im dłużej trwa "choroba" Paulinki tym bardziej jestem zdeterminowany aby działać w kierunku zabezpieczenia mojej córki w przyszłości, dlatego zacząłem udzielać się w stowarzyszeniu i na forum stowarzyszenia razem-mozemy-wiecej.org, organizujemy spotkania z rządzącymi w celu poprawy bytu nas i naszych chorych. Od nowego roku wywalczyliśmy zniesienie progów podatkowych, podniesienie świadczenia pielęgnacyjnego i to, że nie będzie zmiany w zasadach działania 1%. Zapraszam was wszystkich na to forum, jest dużo informacji z każdej dziedziny, leki, opieka, środki etc. Można zadawać pytania i samemu odpowiadać, coś na zasadzie tego forum tylko szybsze i zakres wiadomości większy, to nic nie kosztujr tylko rejestrację. U mojej Paulinki jakiś drastycznych zmian niema jest coraz bardziej świadoma i ma większy zakres ruchów, ciągle nie mówi. Wkleiłem parę nowych zdjęć na stronę Paulinki przypominam www.paulinka.org.pl
Pozdrawiam TataPaulinki
gość
24-10-2009, 15:50:54

Czy wam też to forum w nowej oprawie wolno się otwiera, czasami tracę cierpliwość.
Pozdrawiam TataPaulinki
gość
24-10-2009, 15:53:37

Czy wam też to forum w nowej oprawie wolno się otwiera, czasami tracę cierpliwość.
Pozdrawiam TataPaulinki
Początkująca
25-10-2009, 11:57:14

TatoPaulinki- pana wpisy również śledziłam, jest mi strasznie przykro, tym bardziej, że jestem w wieku Pana córki... Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i wierzę w to, Pana córka, mój chłopak i wszyscy inni wyzdrowieją! Pozdrawiam serdecznie. N
gość
25-10-2009, 21:15:38

specjalista od nerek to NEFROLOG powinien zajac sie twoim przyszlym tesciem
gość
25-10-2009, 21:18:17

gość
25-10-2009, 21:18:21

Forumowiczka
26-10-2009, 12:18:42

Bardzo proszę o kontakt osoby, które były na rehabilitacji w Instytucie na Sobieskiego w Warszawie
ania.ania.michal@neostrada.pl
Aniaiania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: