Reklama:

śpiaczka (15627)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
31-01-2009, 15:44:00

Curry - prosze cię o kontakt w sprawie Krakowa
ania.ania.michal@neostrada.pl

Pozdrawiam wszystkich śpioszków i ich opiekunów[addsig]
Aniaiania
gość
31-01-2009, 15:53:00

AGNIESZKO.ja nie rozumiem co ty mowisz ,jak w domu nie potrafia rehabilitowac,to zgłos to i niech zmienia rehabilitanta.napisz co jest powodem ze twoja corka jest w takim stanie i od kiedy.pozdrawiam mama matiego
gość
31-01-2009, 16:02:00

RG.gosc ma racje twoje pytania mi tez wydaja sie bardzo dziwne,zadajesz takie pytania a jeszcze ,a wiem ze znasz na nie odpowiedz bo kiedy ja tu pisałam i potrzebowałam pomocy to wałasnie ty na nie mi odp.wiec nie rozumiem co sie dzieje pytasz o zeczy na ktore znasz odp.pozdrawiam
Początkująca
31-01-2009, 17:29:00

Jak widze dalej macie jakies opory i sie nie podpisujecie ,czy to takie trudne????
mama Edyty
gość
31-01-2009, 19:00:00

Gościu zwracałam się do niebieskookiej. A czasami na łatwe pytania sa najtrudniejsze odpowiedzi. pozdrawiam RG
gość
31-01-2009, 19:22:00

może nie piszę w odpowiednim wątku ale potrzebuje pomocy...tydzień temu chłpak mnie podrzucił i uderzyłam głową w sufit płyty gipsowej, nawet mnie nie bolało, w środku tygodnia mnie zaczęła strasznie boleć głowa mam uczucie rozkojarzenia, przytłoczenia, problemy z koncentracja, zawroty głowy, byłam na pogotowiu zrobili mi prześwietlenie czaszki i nic nie wyszło jednak dziwny bol (jakby ucisk) głowy między uszami nasila się, czy to może być wstrząśnienie mózgu???
gość
31-01-2009, 19:59:00

Tak, to może być wstrząśnienie mózgu. Ja sama miałam 2 x w swoim życiu i za pierwszym razem bóle utrzymywały się do 3 m-cy, a za drugim prawie do pół roku. Nie mogłam głowy schylić, bo natychmiast kręciło mi się w głowie, szumiało w uszch i traciłam równowagę, a bóle były silne, napadowe, takie jak przy migrenie.
gość
31-01-2009, 20:18:00

Rg - najlepiej udaj się do lekarza rodzinnego, on oceni, a jeśli nie będzie chciał , to da Ci skierowanie do neurologa, a ten napewno oceni. Ocena w tej skali jest potrzebna do przyjęć na oddziały rehabilitacyjne. "Rokujący" pacjent, to pacjent, który w/g opinii lekarzy rokuje, że po odpowiedniej rehabilitacji powróci do zdrowia, czy usprawni swoje ciało, czy mózg. Pozdrawiam - Marychaj
gość
31-01-2009, 22:01:00

Do mamy Matiego ja kiedys pisalam moja pati ma prawie 18 lat 15 miesiecy temu miała probe samobjczą przez powieszenie w szpitalu gdzie była na obserwacji widac ze nie była tam upilnowana ale było mineło ważne że jest z nami.u niej to wygląda tak jakby miała swiadomosc a nie mówi i nie komunikuje się z nami agnieszka
gość
31-01-2009, 22:08:00

w naszym miescie zajecia rewa***cyjno wychowawcze nie maja rehabilitacji pytałam w szkole i tam gdzie daja orzeczenie na te zajecia niestety we własnym zakresie. pozdrawiam agnieszka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: