Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
24-10-2008, 07:03:00

Kochani PODPISUJCIE się bo nie wiadomo kto i co PISZE
mama Edyty
gość
24-10-2008, 07:07:00

Cześć. Odwiedź prof. Ząbka w szpitalu Bródnowskim najlepszy neurochirurg w Polsce.Pozdrawiam
gość
24-10-2008, 08:04:00

Z Kielc blisko do Krakowa- neurochirurg który uratował mojego syna po wypadku- doc Kwiatkowski Instytut Pediatrii Kraków Prokocim-Mewa
gość
24-10-2008, 19:13:00

Ludzie! Bardzo dziękuję za podane namiary na sprawdzonych lekarzy, będę ich po kolei prosić o konsultacje. Duuuuże dziękuję. Odezwę się, mam nadzieję z dobrymi info. pozdr.
Początkująca
25-10-2008, 06:55:00

Neurochirurg prof. Polis Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi[addsig]
Monika
Początkująca
25-10-2008, 12:59:00

Witam wszystkich chciałabym opisać jak mój mąż przechodzi rehabilitację po przebytej śpiączce i po przebudzeniu nie dawano mu szansy nawet lekarz w tym ośrodku na samym początku powiedzieł że nie ma szans do powrotu do zdrowia.Byłam wczoraj u męża /mineło 41 dni/a mój mąż już chodzi przy balkoniku sam chodzi do łazienki choć jeszcze zdaża się zrobić w pampersa sam je a jeśli chodzi o rozmowę to mówi choć czasami brakuje słów i nie wszystko pamięta.Wszystkich odwiedzających prosi do domu.Bardzo byłam zadowolona ze swojego małego szpitala i jestem zadowolona z tego gdzie jest mój mąż.Ten szpital znajduje się w Reszlu znakomita opieka żywa
żywa
gość
25-10-2008, 18:01:00

Michał ponawiam pytanie
Wojtek miał robione chwile i jego części ciała odpowiadały miał tych stymulacji 13 nie wiem czy nie za krótko bo ty piszesz że u ciebie trwało to długo. Edyta
gość
25-10-2008, 20:39:00

aniaania.co u Was? myślę o tobie.
gość
25-10-2008, 20:51:00

A czy ktoś mogłby polecić neurologa właśnie, (nie neurochirurga) z Warszawy ? Chodzi też o specjalistę urazowego, a nie od chorób - osoba jest już 2 lata po wypadku, więc ingerencja neurochirurga nie wchodzi w grę, raczej neurolog. Z góry dziękuję.
Forumowicz
26-10-2008, 07:24:00

Hej. O neurologu pisalem wczesniej Pozdr
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: