Reklama:

śpiaczka (15628)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
24-10-2008, 07:03:00

Kochani PODPISUJCIE się bo nie wiadomo kto i co PISZE
mama Edyty
gość
24-10-2008, 07:07:00

Cześć. Odwiedź prof. Ząbka w szpitalu Bródnowskim najlepszy neurochirurg w Polsce.Pozdrawiam
gość
24-10-2008, 08:04:00

Z Kielc blisko do Krakowa- neurochirurg który uratował mojego syna po wypadku- doc Kwiatkowski Instytut Pediatrii Kraków Prokocim-Mewa
gość
24-10-2008, 19:13:00

Ludzie! Bardzo dziękuję za podane namiary na sprawdzonych lekarzy, będę ich po kolei prosić o konsultacje. Duuuuże dziękuję. Odezwę się, mam nadzieję z dobrymi info. pozdr.
Początkująca
25-10-2008, 06:55:00

Neurochirurg prof. Polis Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi[addsig]
Monika
Początkująca
25-10-2008, 12:59:00

Witam wszystkich chciałabym opisać jak mój mąż przechodzi rehabilitację po przebytej śpiączce i po przebudzeniu nie dawano mu szansy nawet lekarz w tym ośrodku na samym początku powiedzieł że nie ma szans do powrotu do zdrowia.Byłam wczoraj u męża /mineło 41 dni/a mój mąż już chodzi przy balkoniku sam chodzi do łazienki choć jeszcze zdaża się zrobić w pampersa sam je a jeśli chodzi o rozmowę to mówi choć czasami brakuje słów i nie wszystko pamięta.Wszystkich odwiedzających prosi do domu.Bardzo byłam zadowolona ze swojego małego szpitala i jestem zadowolona z tego gdzie jest mój mąż.Ten szpital znajduje się w Reszlu znakomita opieka żywa
żywa
gość
25-10-2008, 18:01:00

Michał ponawiam pytanie
Wojtek miał robione chwile i jego części ciała odpowiadały miał tych stymulacji 13 nie wiem czy nie za krótko bo ty piszesz że u ciebie trwało to długo. Edyta
gość
25-10-2008, 20:39:00

aniaania.co u Was? myślę o tobie.
gość
25-10-2008, 20:51:00

A czy ktoś mogłby polecić neurologa właśnie, (nie neurochirurga) z Warszawy ? Chodzi też o specjalistę urazowego, a nie od chorób - osoba jest już 2 lata po wypadku, więc ingerencja neurochirurga nie wchodzi w grę, raczej neurolog. Z góry dziękuję.
Forumowicz
26-10-2008, 07:24:00

Hej. O neurologu pisalem wczesniej Pozdr
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama:
Reklama:
Reklama: