Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-07-2008, 21:24:00

Witam
To na pewno ważne dla nowych ale i starych zainteresuje. Prof. Talar nabył fajne cudeńko - Magstym. To takie ustrojstwo do pobudzania neuronów, mięśni i wszystkiego. Mimo, że ojciec jest już po udarze 1,5 roku to po paru stymulacjach przechodzi sam siebie umyslowo i fizycznie. A najlepsze efekty są zaraz po incydencie. Chce znowu jechac za miesiąc bo to czysta rewelacja. Natomiast co do Bydgoszczy to czarna rozpacz. Ojciec po miesiącu cofnąl mi się strasznie. Spotkałem ludzi którzy wyjeżdzali po 3 dniach. Zniszczyli ten ośrodek dokumentnie.
Pozdrawiam
Michał
gość
29-07-2008, 05:05:00

Kropcia, jeszcze raz: wpisujesz w Google: odleżyny-leczenie i drugi temat: transport sanitarny w Łodzi oraz pózniej: transport sanitarny w Nowym Targu i masz tel. i namiary na różnych przewozników medycznych. Jak nie będą odpowiadały Ci ceny, to poszukaj w przyległych miastach robiąc to samo. Cena jaką wymieniłaś, jest ceną zabójczą.
Forumowiczka
29-07-2008, 06:42:00

Maclel i Kropcia - niestety to co widziecie w szpitalach swoich bliskich to nie żadnen wyjątek- tak wygląda opieka prawie we wszystkich szpitalach. Niestety mamy taką służbę zdrowia jaką mamy. I dlatego udział rodziny w leczeniu i pielęgnacji chorego jest tak bardzo istotny - jak personel widzi że rodzina jest - to jeszcze trochę się wywiązują ze swoich obowiązków - ale tam gdzie rodziny nie ma to już jest horror, nikt ich nienadzoruje.

Michał a czy możesz powiedzieć czy coś już wiadomo o klinice, którą miał wybudować profesor Talar?
Magstym jest też w Bydgoszczy - tylko go nie używają. - a co twój tata robi po tej stymulacji? Pisz Michał jakie efekty, bo zawsze po twoich postach mam kopa do działania i buduje mnie to bardzo.
Aniaiania
gość
29-07-2008, 07:22:00

No właśnie, ja też po Twoich Michał jakoś mam jakoś wiecej zapału gdzie twoj Tata korzysta z Magstymulacji? U Talara? jeśli możesz napisać oczywiście
Ania, dobrze że jesteś, dla nas też byłaś i nadal jestes bardzo bardzo ważną forumkowiczką, wiele cennych rad otrzymałyśmy właśnie od Ciebie
ściskam
Kasia
Forumowiczka
29-07-2008, 08:07:00

Kasiu - na nie wiem kto od kogo?
Aniaiania
gość
29-07-2008, 09:19:00

Wpisz w Google Magnetyczna stymulacja, a znajdziesz tam i sam aparat i literaturę do Magstymulacji, osiągnięcia i przeciwwskazania.
gość
29-07-2008, 10:23:00

czy tu chodzi o PAPIMI - magnetyczny generator jonowy?
kasia
gość
29-07-2008, 10:40:00

Fajnie, ze forum znowu zyje wlasnym zyciem
pozdrawiam
Megi
gość
29-07-2008, 10:54:00

Czy ktoś wie dlaczego mama Edyty sie nie pokazuje ,co sie dzieje z nimi??
gość
29-07-2008, 11:10:00

Mama Edyty jakis czas temu miała wyłączony telefoni i internet - nie wiem jak jest teraz, ale chetnie się dowiem?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: