aghi. Kiedys bardzo interesowałem się Zoolpidemem, przeczytałem kilka artykułów niejakiego Klausa i nawet z nim meilowałem, o ile artykuły były całe "heppy", to w rozmowie mówił dosyć niejasno i odpusciłem sobie , ale w tym coś jest, moja Paulinka będąc w 4-5 m-cu w Bydgoszczy dostwała na sen Stinlox, przyjmuje się go w łóżku podobno tak szybko działa, na Paulinkę jednak działał bardzo dziwnie poprostu ją wybudzał na ok. 15 min wtedy mogliśmy jej zadawać pytania stąd wiemy, że przykurcze bardzo bolą. Stan taki trwał codziennie przez 5 dni potem odstawiono Stinlox, nikt z lekarzy nam nie uwierzył w taki stan. W domu przestudiowałem ów Stinlox i okazało się , że jednym ze składników jest właśnie Zoolpidem, będąc już w domu próbowaliśmy to powtórzyć ale efektu już nie było. Tak jak mówił Klaus potrzbne jest wiele czynników aby uzyskać z Zoolpidemem taki efekt.
Aniaiania, Marychaj nie chodziło mi przy wymianie PEG-a o technikę jego wymiany z tym radzę sobie w 3 sekundy, miałem na myśli to, że kazdorazowo po wymianie Paulinka ma wzdęcie brzucha i biegunkę przez cały dzień. Oczywiscie zwsze sprawdzam czy jest w jamie brzusznej, czytając, że i wy też wymieniacie PEG-a tak często. Pierwszym PEG-iem Paulinki był foley, nastepnie bardzo długo BARD to są dwa kapelusze grzybków odwrócone do siebie, ale ten w jamie brzusznej był już tak obrośnięty, że już nieładnie pachniał. Pozdrawiam
pozdrawiam TataPaulinki
www.paulinka.org.pl
www.rodzinyon.pl