Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
19-06-2008, 19:58:00

Do Mulatki, bardzo Ci współczuję nie wiem co Ci napisać, ale może mama znów będzie taka jak przedtem, może jednak będzie dobrze.Może to się tak nie cofnęlo. Poczekaj do jutra. Ale pieprzę wiem , tyle czekałaś a ja ci mówię żebyś znów poczekała.
Ale trzymam kciuki może będzie dobrze, pomodlę się dziś za twoją mamę. Choć tyle tylko. Dobranoc wszystkim
Wtajemniczona
19-06-2008, 20:11:00

Alka, "nie rycz", też "beczę" jak Was czytam
Do Wszystkich!
"Uszy do góry"!
Jesteście wspaniali!
http://maclisc.phorum.pl/
gość
19-06-2008, 20:24:00

A w Warszwie dzisiaj rocznica Białego Miasteczka, były obchody, kuchnia taka jak przed rokiem - a kuchnia ich mać!!!
Początkująca
19-06-2008, 20:29:00

19-06-2008 o 22:24, gość :
A w Warszwie dzisiaj rocznica Białego Miasteczka, były obchody,
kuchnia taka jak przed rokiem - a kuchnia ich mać!!!

Czy chodzi Ci o to jak karmią w szpitalu, to popieram " a kuchnia ich mać"
gość
20-06-2008, 05:44:00

Chodzi mi o całokształt ich pracy, to, że jest to zawód, który wymaga poświęcenie itd..i takie tam dyrdymały, to należy między bajki wsadzić. Każdy domaga się tylko pieniędzy, dotyczy to wszystkich zawodów, tylko zapopmina się o wykonywaniu swoich obowiązków i nie mówię tu o żadnym poświęceniu, tylko o pracy zgodnie z zakresem obowiązków, za, które bierze się wynagrodzenie i żeby dochodziło do niedotlenienia z powodu zatkanej rurki? Tu na tym forum i nie tylko jest wielu chorych poszkodowanych przez służbę zdrowia i nawet nie dostaniesz odszodowania ,które i tak zostałoby przeznaczone na leczenie skutków ich beztroskiej pracy, bo oni w tym wględzie są bardzo, ale to bardzo so***rni, i liczą na to ,że ziemia ich błędy przykryje. Nie mogę słuchać jak mówią, że pracują w zawodzie o wyższym standardzie moralnym.
Początkująca
20-06-2008, 06:54:00

Mariola 1972
To wlasnie dlatego jeszcze jakos funkcjonuje. Moj maz to nie jest zwyczajny czlowiek w wielu sensach. Mial mozg ze nawet Einstein moglby mu pozazdroscic -i nie jest to zart. Ja jestem optymistka chociaz po wczorajszych wypowiedziach lekarzy mialam kompletnego dola. Teraz czytajac twoja wypowiedz -mozemy powiedziec w pelni swiadomi iz cuda sa mozliwe-trzeba tylko wierzyc. TY JJESTES JEDNYM Z PRZYKLADOW NZ TEORIE IZ MEDYCYNA NIE WIE ZA WIELE W TEMACIE . Dziekuje. Dzisiaj zobaczymy jaki gwozdz mi wbija lekarze. Oni ciagle mowia ze nie ma zadnych symptomow neurologicznych. OK ale jest nadzieja ktora gory przenosi.

ALICJAMAX
Dziekuje ci za te cieple slowa. Ja sie nie poddaje. Wiem ze co ma byc to bedzie i w najgorszym wypadku NAWET SMIERC NAS NIE ROZLACZY.

Jak powiew wiatru wplynales w moje zycie
Zycie zmeczone i smutne
Jak wielka fala przelamales me lzy
Lzy takie gorzkie i ciezkie
Jak huragan zniszczyles maja samotnosc,
rozpalando mala iskierke:iskierke nadziei i milosci

Teraz sluchaj kochanie bicia mego serca
Bede twym drogowskazem i twa droga
Podaj mi twa teke i plyn ze mna w nowe zycie
Zycie gdzie tylko milosc potrafi przetrwac.
Moj jedyny snie...[addsig]
Aghi
Początkująca
20-06-2008, 07:20:00

Do Mulatki,
Strasznie mi przykro. Że też takie beznadziejne rzeczy ciągle. Mam ochotę pójść do tej lekarki i jej porządnie nawrzucać. Pewnie nic by to nie dało bo i tak by nie zrozumiała ale niech się ku.. poczuje do tego, do czego doprowadziła. No szlag mnie trafia jak słyszę o tych strajkach lekarzy i jak słyszę użalanie sie nad sobą. Jacy to oni są biedni, itp. Tylko w szpitalu, w którym leżał tata oprócz dyżurnego o 13:00 nie było już żadnego lekarza! Nigdy nikt nie przebywał z pacjentami, bo 5 minut dziennie na obchodzie to raczej nie przebywanie. Lekarz taty nawet nie wiedział, że tata łyka ślinę i kaszle. Twierdził, że nie ma tych odruchów. A tato już od 2 tygodni dawał radę. Jakoś nie zauważył, konował. Podobnie było z innymi rzeczami. Szkoda gadać. Mulatka jestem z Tobą. Sama najlepiej wiesz co teraz robić i jak walczyć. Co by nie było - nie daj się.
Pozdrawiam,
Curry[addsig]
...trzeba nabawić się nieuleczalnej obsesji i mijać zdrowo otwarte okna...
gość
20-06-2008, 08:30:00

Matulka- można wnieść sprawę do Izby lekarskiej a także powiadomić prokuraturę. Wiem, że teraz to nic nie da, ale może chociaż ich postrasz to zajmą się mamą fachowo.
gość
20-06-2008, 09:04:00

Malutka- bardszo mi przykro... moze to dotlenienie nylo tylko krociutkie i mama szybko sie zacznie budzic..... brak mi slow, bo twoja mama byla wybudzona i powoli a nawet szybko w porownaniu do naszych spiodszkow wracala do zdrowia... zycze ci sily na nastepne dni..
pozdrawiam Megi
gość
20-06-2008, 10:53:00

mialam na myslo oczywscie niedotlenienie...
Megi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: