Do Anety: Anetko nie ma w sprzedaży płyty z masażami i ćwiczeniami prof. Talara.
Ci, którzy mają taką płytę nagrali po prostu wskazówki z wizyty u profesora.
Jest natomiast płyta, którą poleca prof. do synchronizacji półkól mózgowych,pt. Alfa Synchro Tetha 5 herz. Można ją zamówić w sklepie internetowym: www.alfaton.pl
Do Matyski: przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na Twoje pytanie z początku czerwca.
Tak, kupiłam olej z czarnego kminu, ale nie ten w granatowej butelce. Możesz go zamówić pod nr tel 71/718 23 23 lub 509 274 067
Mała butelka kosztuje 55 zł. To też jest sklep internetowy, ale nie pamiętam adresu www.
Ja też mam na imię Justyna, ale będę podpisywać się jako Justa żeby nie robić zamieszania na forum.
Mogę podzielić się z Wami moimi 3 miesięcznymi doświadczeniami ze śpiączką mojego 18-letniego siostrzeńca Arka.
Chociaż sama cały czas wiele korzystam z waszych rad.
Po wizycie prof. Talara na oddziale
rehabilitacji neurologicznej, na którym przebywa Arek, bardzo zmieniło się podejście "Personelu medycznego", chyba też uwierzyli, że chłopak może się wybudzić.
Rehabilitant próbuje ćwiczyć według wskazówek prof., my też.
3 dni po wizycie pozbyli się rurki tracho. i super, bo dziurka ładnie zarasta, a Arek wydaje dźwięki. Wprawdzie wtedy, gdy coś go boli, ale to zawsze coś.
Staramy się o Bydgoszcz, ale przyplątał się gronkowiec
Wprawdzie jakaś łagodna forma, bo arek nie gorączkuje i noga goi mu się dobrze.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę dużo siły...
Niech was wspiera myśl Pauhla Coehlo " Kiedy naprawdę czegoś pragniesz, to cały wszechświat potajemnie wspiera Twoje pragnienie"
Powstaje pytanie: czego pragną nasze Śpiochy?
Justa