Witam.
Chcialam sie dowiedziec o plycie profesora Talara . Czy ktos ma mozliwosc podac mi miejsce gdzie moge ja kupic przez internet. Ja mieszkam we Wloszech. Moj maz jest jeszcze na reanimacji.
Niestety mam bardzo ograniczone pole dzialania . Nie moge sie za bardzo zblizac do niego bo jest pod monitorami i ciagle cos piszczy jak za bardzo go rusze czy cos takiego. Jak wyskoczylam do lekarzy z eksperymentalnym hibernacyjnym systemem w Polsce to oczywiscie ze to nie jest standardowa procedura ze trzeba wiele aparatury koszta itp,itd
Jedno co musze przyznac to ze biegaja przy mezu i innych pacjetach az milo popatrzec. Sa bardzo mili i wyrozumiali. Ja ciagle odpowiedam na kazde ich twierdzenie (iz stan jest krytyczny i ze nie ma co sie ludzic) ze moje pole widzenia jest bardziej wszechstronne niz jakiegos lekarza. Oni musza sie trzymac procedur i mowic to co im pokazuja badania - ja oprocz tego mam jeszcze inne faktory.
Czytajac forum dowiedzialam sie wiele ciekawych rzeczy i dodaje sobie otuchy czytajac starania innych osob.
Moj maz jest od soboty w takim stanie-goraczkuje ,oddycha wraz z respiratorem (troche wiecej mowi lekarz ze respirator a w niedziele musieli mu podac srodki aby sie uspokoil poniewaz jego oddech wchodzil w konflikt z maszyna wiec juz nic nie kapuje).
Tak poza tym to mam na imie Agata a tu wszyscy mowia do mnie Aghi.
Jutro rano bedzie mial robiony TAC wiec zobaczymy co z tego wyniknie.
Dopiero wrocilam ze szpitala wiec odpisuje od razu poniewaz to dla mnie jedyny sposob aby isc do przodu.
Dziekuje za wszystkie wyjasnienia i slowa otuchy.
Aghi[addsig]