Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-08-2018, 21:10:42

Ja jak już pisałem spałem 2-mieś obudziłem się z porażeniem 4 kończynowym rurką taracho i słabo widziałem.odłączyli rurki i do domu. Na dodatek porobiły mi się skostnienia w stawach biodrowych ,tak że trzy lata nie było możliwości usiąść ,ani wstač .Dopiero po tak długim czasie leżenia na plecach i patrzenia w sufit zostałem zoperowany,po operacji ,zacząłem siadač i jako taką rehabilitację . Mija pięč lat ,na dzisiaj mam częściowo porażone nogi ,nie funkcjonują stopy i częściowo rękę,ale mam w niej władze,przykurcze których nie mogę rozcwiczyć, ale po domu doaję rade funkcjonować, liczę że będzie lepiej,choć rokowania były złe. Trzeba być dobrej myśli i nie poddawać się,i nic na siłę pozdrawiam . Qlawy.
gość
01-09-2018, 03:54:39

Monia trzeba wierzyć bo co mozemy zrobić. Leki nie wiem szczerze mówiąc. Często goraczkuje😥 narazie jest na IT bardzo schudl,niby lekarze nie zezwalaja na swoje jedzenie bo nie wiedzą jak jwst przygotowywane,zeby nie przynieść bakteri.
Iwa gdzie kupić ten suplement
Pysia
gość
01-09-2018, 05:54:02

Witam.
Pysia ja kupiłam przez allegro 2 op. naraz żeby zaoszczędzić na wysyłce. Najtańszy jaki był, bo dużo tego w ofercie, a na miejscu był tylko bardzo drogi bo ponad 300zl za op, a na allegro około 40 zł op. Lekiem zainteresowalam się, ponieważ u nas był mały przyrost mięśni szczególnie ud i łydek, a otluszczanie okolic talii i brzucha, szukałam informacji i tak dotarlam do tego składnika, że może pomóc i przy okazji działa na mózg, pamięć, koncentrację. A efekty zauważalne były prawie po kilku dniach, na przyrost mięśni nie widzę jeszcze jak coś będzie dam znać. Pozdrawiam Iwa
gość
01-09-2018, 07:29:04

Iwa dziękuję bardzo, cenne informacje tylko czy w szpitalu zgodzą sie na podawanie tego. Wiadomo jak to w szpitalu 😥
Pysia
gość
01-09-2018, 07:35:01

Qlawy ale super udało Ci się to najważniejsze!!! Że wyszedles z tego a wszystko pomalu tak jak piszesz,będzie dobrze....ja bardzo bym chciała żeby mój brat wyszedl z tego obudził się,tak jak Tobie się udało,podnoszą na duchu takie historie. Ja bardzo wierzę trzeba wierzyć. To już 3 miesiąc zlecial ale brat nie reaguje na żadne bodźce, ma ogromne uszkodzenia mózgu 😥
Pysia
gość
01-09-2018, 07:42:25

Iwa szukam na allegro tego suplementu, brak wyniku a szczerze mówiąc w googlach też nic nie mogą znaleźć,jedynie w kapsulkach ceny w euro (porażające hehe) . może masz aktywna ofertę z allegro i mogłabyś podac?
Pysia
gość
01-09-2018, 08:48:52

Chyba słownik zrobił literówkę składnik to fosfatydyloseryna a lek to neuro-PS, ale tych leków jest cała masa ja wybrałam najtańszy. Iwa
gość
01-09-2018, 10:15:01

Iwa dzięki znalazłam
Pysia
gość
02-09-2018, 09:08:09

Witam was , a ja ostatnio uslyszalam o oleju konopnym , leku Cibdol https://biokonopia.pl/blog/post/2-wlasciwosci-terapeutyczne-kannabidiolu-cbd
gość
06-09-2018, 11:22:32

Witajcie. Moją mamę wypisali z OIT. Przenieśli ją na najgorszy oddział w szpitalu. Dostaje tylko leki na serce. Od 3 dni przychodzi rano rrhabilitant. Plus mamy wykupione dodatkowe prywatnie 3 razy w tygodniu. Mama ma rurkę tr, sondę do żołądka. Otwiera oczy, wodzi wzrokiem za osobami, czasami nie chce patrzyć. Lepiej rusza lewa strona ciała. Niestety dalej nie robi nic na polecenie. Lekarze już ją skreślili. Doradźcie jaki lek wspomagający mózg mam jej kupić. Czy prof Talar dalej przyjmuje? Jestem na 170stronie forum, więc wiem ze dużo osób korzystało z jego porad. Jestem ciekawa jak skończyły się historie śpiochów z 2007 roku. Poszcie coś. Pozdr monia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: