https://www.youtube.com/watch?v=kDAymK4NN74
Gość 2017-04-14 21:46:37
Witam. Bardzo dziękuję "Madziorowi" za słowa wsparci. Mój tata nadal w śpiączce, na karcie lekarskiej pojawił się taki wpis " Encefalopatia niedotlenieniowo-niedokrwienna "Czy może ktoś się z tym spotkał? Do tego wszystkiego tata dostał zapalenia płuc. Tata ma 78 lat nigdy na nic nie chorował, nawet kataru a teraz wszystko na raz. Bardzo się boję że będzie bardzo źle.
Piotr
Gość 2017-04-15 19:11:13
Witam. U mojego taty nic dobrego, nadal w śpiączce. Leży na Banacha w warszawie, pielęgniarki różne ale przynajmniej jest myty i przekręcany co jakiś czas. Do szpitala z domu mam 5 minut spacerem, tak że często tam jestem i sprawdzam. Z lekarzem nie rozmawiałem bo go nie ma, wiadomo święta. Na stopach pojawiły się małe czerwone plamki, natychmiast posmarowałem, zobaczymy co będzie dalej. Rusza obiema rękami a pielęgniarki mówią że i nogami, może nie ma paraliżu? Modlę się o to. Gdy wycierałem mu ręce to ścisnął mi rękę i nie chciał puścić, dopiero po kilku minutach siła uścisku osłabła. Nie wiem czy to dobrze, a może on już do mnie wraca? Dla wszystkich zdrowych świąt.
Piotr
maciekkrk 2016-12-02 10:15:58
Witam wszystkich,
Zaglądam tu sobie czasem jeszcze i wszystkim mocno kibicuję. Cieszę się, że akurat dziś przeczytałem pomyślne informacje. Powodzenia wszystkim, trzymam kciuki za Was i Waszych bliskich.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.