Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-09-2016, 15:47:05

Źle napisałam. Nie jedzie tylko my jedziemy po informacje. Edyta
gość
23-09-2016, 17:29:36

Edyto niech jada przynajmniej dwie osoby pokaze Wam jak stymulowac ja uwazam ze dzieki Niemu moj maz jest dzisiaj logiczny ale musicie cwiczyc 4 razy dziennie najlepiej 4 osoby pi godzinie pozdrawiam Sylwia
gość
23-09-2016, 21:10:34

Sylwiu dziękuję. My jedziemy w 6 osób sami najbliżsi którzy będą opiekować się Marcinem. Tylko do wtorku tak strasznie daleko...chciałabym już działać
gość
25-09-2016, 13:50:38

Jeżeli nie ma gorączki to możecie zaczynac jak najszybciej Pozdrawiam Sylwia
gość
25-09-2016, 18:01:10

Gość 2016-09-25 15:50:38
Jeżeli nie ma gorączki to możecie zaczynac jak najszybciej Pozdrawiam Sylwia
Sylwia on ma gorączkę bo ma zapalenie płuc. Ale i tak cokolwiek robimy to nic do niego nie dociera bo strasznie się pręzył i dali mu midanium.Nie spytalam profesora ile ta wizyta kosztuje. Może się orientujesz?
gość
25-09-2016, 19:22:36

Ja w 2014 zapłaciłam 500 zł. Czy temperatura przekracza 38°C? Jeżeli tak to nie mozecie Go męczyć a po za tym nie jest to wskazane. Edytko a co sie stalo jezeli moge zapytac ze jest w rakm stanie? Sprawdzacie czy nie ma odlezyn? Pozdrawiam Sylwia
gość
26-09-2016, 22:25:58

Marcin jechał na rowerze do pracy.wjechała w niego i jego koleżankę z pracy jakas kobieta. Poprostu zjechala na przeciwległy pas i zgarneła ich oboje na czołówkę. Oboje nie wybudzili się że śpiączki.nie.mylę pojęcia. Marcin wybudził się bez odzyskania świadomości. Miał dużo innych poważnych obrażeń.wszystko goi się w tempie ekspresowym to czemu mózg nie chce zadziałać?Stwierdzili mikroobrzęk. Boże mam tyle pytań lub. Marcin mieszka że mną od prawie 8 lat więc to tak jak mój syn. Robię sobie tyle nadziei z prof.Talarem. odlezyn nie ma.jest naprawdę w dobrych rękach. Ordynator to bardzo dobry specjalista do tego człowiek dusza,inni lekarze też. Nie musieliśmy prosić o materac na odlezyny sami dali.mam tyle pytań o wszystko o leki wspomagające wybudzanie itd.ale mam pustkę. Jutro ponad 1000km przed nami.muszę jakoś zasnąć bo ja robię za kierowcę. Pozdrawiam.
Wtajemniczony
27-09-2016, 15:52:08

To, że dali materac przeciwodleżynowy to raczej standard.
Nikt chyba nie odpowie Ci na pytanie czemu mózg nie chce zadziałać...
Życzę wytrwałości i dużo zdrowia dla Marcina.
gość
28-09-2016, 07:03:50

Skąd ta pewność ze nie ma świadomości w takim stanie jest to ciężko stwierdzić, trzeba mieć nadzieję. Napisz jak wizyta u Talara. Pozdrawiam Sylwia
Maćku co u Ciebie? Cieszę się ze zaglądasz do nas pozdrów Jolę ode mnie.
gość
28-09-2016, 14:41:08

Wizyta dała nam nadzieję.wracaliśmy podbudowani ale jak dziś zobaczyłam Marcina to myślałam że zemdleję. Nie widzialam go 1 dzień a wydaje mi się jakby schudł kilka kilo.profesor twierdzi że należy odstawić midanium a ordynator że nie ma szans bo Marcin się pręzy i ma przyspieszone tetno i daje minimalna ilość bo 0.03.profesor twierdzi że to normalne a ordynator że przez to wysokie tętno zwiększa się Co2 i robi się obrzęk mózgu. kogo słuchać? Napewno na tym midanium nic nie zdzialamy bo Marcin nie reaguje na nic np wcześniej na laskotanie i głos reagował podniesionym tętnem to dla nas był znak że słyszy .jak go laskotalam odsunął nogę a teraz nic i tak już od kilku dni.Edyta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: