Mój szwagier leży w szpitalu wojskowym na ulicy Szaserów w Warszawie. Co myślicie o tym szpitalu? Czy ktoś z waszych bliższych w spiączce tam leżał?
Ola
Gość 2016-09-16 13:58:36
Ja mam Tatę, który śpi od sierpnia 2016 roku po zawale serca. W chwili obecnej znajduje się na intensywnej terapii w szpitalu w krakowie, czekamy na decyzję w sprawie przyjęcia do votum
Gość 2016-09-22 09:48:20
Hej, mój szwagier śpi już od miesiąca. Prawdopodobnie ma niedowład lewej strony ciała bo bardzo słabo rusza lewą reką i nogą, prawa strona jest ok, wierzga nogą i ręką. Mamy nadzieje że to kwestia rehabilitacji i będzie dobrze. Ostatnio na moją prośbe pokazał mi 2 razy języka, a teraz każdemu pokazuje jak go ktoś poprosi. Mocno ściska prawą rękę, oko ma otwarte. Oddycha od tygodnia sam przez tracheotomie. Szpital zapewnia mu pół godziny rehabilitacji dziennie więc to bardzo mało, załatwiamy prywatną rehabilitacje. Najgorsza jest ta niepewność co będzie dalej, a dzieci pytają czemu tata nie wraca do domu :(
Naczytałam się strasznych historii tutaj, jestem pełna podziwu dla was wszystkich.
Ola
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.