Tak przy odlezynach . Wyczytałam ze odleżyny rownież mogą zrobić sie na piętach ( nie pomyślałabym nawet o tym ) i zeby tego uniknąć kupuje sie jakies piankowe kółka .
MAĆKU u was juz minął miesiąc , jak tato leży w szpitalu , dobrze pamietam? Czy widzisz zmianę w wadze taty ? Czym jest karmiony ?
Wyczytałam ze bardzo dużo ludzi "poleca " karmienie domowym jedzeniem. Myśleliście juz nad tym, czy narazie nie jest ono potrzebne.
Sylwio - a po jakim czasie mogą zrobić sie te odleżyny od sondy ? Po jakim czasie zmieniają sposób podawania karmienia ?
Ile juz minęło od
udaru męża ? Jakie postępy zrobił . Podziwiam wiarę i wytrwałość i sile walki , choć z drugiej strony C gdy sie kogos kocha nie jest to niczym specjalnym , Pani maź jest szczęściarzem . :)
Młodemu nie mogą zrobić tomografu bo jest gorączka. Tak po swojemu kombinuje.
Domyślam sie ,ze zakłóca obraz ,tak? Ale w jaki sposób ? Co sie wtedy w głowie dzieje ? Czy moze chodzi o to ze zwiększa sie obrzęk i nie daje adekwatnej odpowiedzi.
I czy jest sens juz wybudzać ze śpiączki jeżeli nie maja obrazu , nie wiedza czy obrzęk sie zmniejszył , czy
krwiak ( nie wiem ile ich ma).
Czy to nie zaszkodzi .
Mimo tego ze wiem, ze lekarze wiedza co robią ale i tak sie martwię.
Modlę sie zeby młody wyszedłem .