Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-04-2016, 18:18:21

Pani Alicji, bardzo Pani współczuję. U taty generalnie jest lepiej, wczoraj odłączyli go od respiratora, oddycha samodzielnie. Jednak przytomności nadal nie odzyskał i lekarze nie dają szans, ale ja wierzę... Dzisiaj znów otworzył oczy, ale gałki oczne były skierowane do góry. Bardzo się boję o tatę. Jola
gość
02-04-2016, 20:55:31

Witam, Proszę wierzyć i być dobrej myśli że będzie dobrze że musi być dobrze każdy maleńki gest że strony śpioszka to wielka nadzieja a lekarze zawsze tak mówią. Cuda się zdarzają i życzę aby u pani taty ten cud się wydarzył. Musi być pani silna nie tylko dla siebie lecz i dla taty. Proszę mi wierzyć on słyszy i czuje pani obaczność, ja to wiem . Alicja
gość
04-04-2016, 17:09:22

Niestety znów jest gorzej. Tata w nocy musiał zostać podłączony do respiratora, znów podają mu leki na krążenie, chociaż już był wydolny oddechowo i krążeniowo... Oczy otwiera podobno na skutek bólu. Przykro, cholernie przykro i ciężko. Jola
gość
07-04-2016, 16:21:22

Witam serdecznie, jak dzisiaj czuje się Pani tata? U mnie życie toczy się powolutku uczę się na nowo żyć bez mojej najukochanszej mamusi bul okropny smutek zal proszę być dobrej myśli, życzę Pani i tacie dużo siły, pozdrawiam Alicja
gość
11-04-2016, 06:47:53

Pani Alicjo, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego, co Pani przeżywa. Bardzo Pani współczuję. U taty kiepsko, wdała się jakaś infekcja, ma bakterie we kwri. Chcę go jak najszybciej zabrać ze szpitala, ale na chwilę obecną nie jest to możliwe. Walczymy. Jola
gość
12-04-2016, 06:02:02

Pani Jolu proszę być dobrej myśli i walczyć, my też walczyliśmy u mamy ciągle były jakieś infekcje a to gronkowiec a to bakterie w rurce, Trzeba wierzyć i mieć nadzieje bo inaczej można zwariować a nasz śpioszek potrzebuje nas , Alicja
gość
13-04-2016, 09:44:52

Do pani powyżej proszę o szybka reakcje i rozmowę z lekarzami. Moja mama zmarła z powodu bakterii nastąpił wtrzas septyczny który spowodował niewydolność wielonarzadowa.
gość
13-04-2016, 16:19:49

Witam, naprawdę ciężko sobie wyobrazić strate rodzica dopóki samemu się tego nieprzezyje. Rozumiem co pani przeżywa ten strach o każdą minute życia jest okropny, lecz nasza miłość wiara i nadzieja potrafi czynić cuda i właśnie takiego cudu Pani serdecznie życzę, Alicja
gość
15-04-2016, 15:40:40

Pani Jolu jak u taty, są jakieś zmiany na llepsze proszę pisać to pomaga Alicja
gość
15-04-2016, 22:35:20

Pani Alicjo, tata nadal walczy z infekcją, bierze 3 antybiotyki, ale już nie gorączkuje. Kilka dni temu zrobili mu PEGa, wczoraj wymiotował i ma biegunkę, karmią go teraz dożylnie..Tak bardzo chciałabym cofnąć czas... :( Tak bardzo pragnę, by tata wyzdrowiał...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: