Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-08-2015, 21:29:30

To komplikuje rehabilitację. Mam koleżankę ze wspólnego podróżowania po rehabilitacji ,która mieszka we Wrocławiu i jest w lepszym stanie jak mój mąż.Radzę brać wszystkie badania i jechać osobiście i prosić u ordynator o konsultacje .Co lekarze proponują dalej robić z guzem,ponieważ czekać na cud to raczej nie wolno.
gość
20-08-2015, 08:17:35

Ewa w jakim szpitalu lezy Twoja mama ?
gość
20-08-2015, 10:23:16

w tej chwili na Czechosłowackiej przy Pomorskiej w CKD
gość
20-08-2015, 10:53:16

Tam jest bardzo dobry specjalista. Kierownik Machala.
gość
20-08-2015, 11:03:33

Porozmawiaj z nim. Nie moga wypisac mamy z dnia na dzien.
gość
20-08-2015, 14:55:31

EEG wykazalo u Dawida uszkodzenie kory mozgowej. Nie jest to linia prosta ale uszkodzenie jest widoczne. Dawid porusza nogami, rekami, przelyka sam sline, krzywi sie od cytryny, musztardy. Prosze o informacje czy jest mozliwy do zbudowania z nim kontakt logiczny , czy sa to uszkodzenia nieodwracalne ? Co robic teraz , jak go bodzcowac ??? Bardzo prosze o informacje...
gość
26-08-2015, 17:02:22

Witam miesiac podawanie nuraid minal i stwierdzam ze nie widze zadnych zmian Troche przykro ale chcialam sprubowac i sprubowalam Teraz z dawidem jestem w epimigren dzis mial pierwszy raz kontakt z cyber okiem i calkiem fajnie sobie radzil powiedzial ze jest zakochany :) i na koniec p.Agnieszce powiedzial czesc Jutro kolejna wizyta ma sie zastanowic co chce i p.Agnieszka ma spelnic jesgo zyczenie zobaczymy co wymysli Monika
gość
26-08-2015, 18:09:34

Moniko Agnieszka to cudowna osoba jedyna w swoim rodzaju taka neurologopedka z powołania. Jestes tam cały czas z Dawidem? Pozdrow Agniszke od Sylwi i Waldka zycze wytrwałosci pozdrawiam
gość
26-08-2015, 19:31:54

Tak jestem z dawidem caly czas Ok jutro pozdrowie za kilka dni wrzucimy zdjecia na naszego funpage na facebook jak ktos bedzie mial ochote to zapraszam trzeba wpisac serek obudz sie Monika
gość
27-08-2015, 14:53:59

A moj Dawid zaczal spelniac drobne polecenia. Tylko nie utrzymuje wzroku...we wtorek przychodzi rehabilitant. Jestem pelna wiary i nadziei..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama: