Witam. Cewnik najlepszy jest ten platynowy na 6 tyg. Niestety nie, wojskowy szpital kliniczny, a Talar to też jest przereklamowany, choć powiem szczerze ze po Jego ćwiczeniach Waldek zaczął szybciej reagować na polecenia. Mąż po wybudzeniu był świadomy, Mąż lezał w szpitalu od lutego do maja, 12 maja trafił do Bydgoszczy był tam do 26 sierpnia i od tego czasu jest w domu czyli prawie rok. Przez ten rok zaszło wiele zmian małymi kroczkami ale do przodu. To prawda ze ludzie szybciej w domu dochodzą do siebie. Kontakt mam w sumie od początku ale nie werbalny porozumiewamy się za pomocą oczu i prawego kciuka oraz ruchy głową. Na szczęście Waldek nie ma przykurczy ani spastyki tylko takie napięcie które można wykorzystać podczas cwiczeń.Spróbujcie z botoxem(tzw jad kiełbasiany) podobnież pomaga. Mąż brał celebrolisyne ale ja nie widziałam jakiś spektakularnych efektów najlepiej podać ja do trzech miesięcy. Nie korzystam z żadnej firmy ubezpieczeniowej w jakim celu? Natomiast zapisałam Go do Avalonu ale jeszcze nie korzystałam z ich pomocy, Pozdrawiam Sylwia