Zawsze trzeba wierzyć i mieć nadzieje. Duże wsparcie rodziny i znajomych jest tez ważne bo kiedy ja mam gorsze dni oni zawsze są obok. Mój maz jest dwa mies w spiaczce i mamy dwujke małych dzieci. Pozdrawiam
Gość 2009-01-23 13:25:00
O nutrisonach można przeczytać na stronie http://www.nutricia.com.pl/zywienie_kliniczne_materialy_dla_pacjentow.php . Warto przeczytać wszystkie materiały na tej stronie, zawiera wiele cennych porad.
Gość 2015-04-08 13:32:44
Ja również proszę o kontakt do Prof. Talara. Bardzo proszę. Chodzi o chłopca 5,5 lat, w śpiączce po wypadku od 1,5 miesiąca. Mój emai. s.malinka@o2.pl
milenamroz 2015-05-18 21:54:07
Witam,
przeszukuję forum, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji o prywatnej rehabilitacji dla osób w śpiączce.
Mój dziadek (88 lata) miesiąc temu zachłysnął się i zapadł w śpiączkę, do reanimacji doszło po 6 minutach. 2 tomografie niczego nie wykazały. Lekarze uważają, że jest to stan wegetatywny, ciężki i pacjent nie rokuje.
Według mnie dziadek mnie słyszy. Niejednokrotnie otworzył oczy gdy o to poprosiłam....
Przebywa w tej chwili na oddziale interny w szpitalu praskim w Warszawie.
Napiszcie proszę gdzie będzie miał lepszą opiekę w szpitalu czy ośrodku. słyszałam, ze w ośrodkach lekarze często są tylko kilka godzin, że bezpieczniej w szpitalu. z drugiej strony interna chyba nie jest bezpieczna - dziadek może się czymś zarazić i opieka pielęgniarek pozostawia dużo do życzenia.... :(
Powiedzcie proszę jak załatwić dziadkowi dodatkową rehabilitację i jakie są wasze odczucia dotyczące ośrodka w porównaniu do szpitala.
wielkie dzięki z góry!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.